Natt Visa större

Better You
Natt

379,00 kr

Kosttillskott noga sammansatt för att förenkla och förbättra kvaliteten på sömnen.

Mer detaljer

Storlek:60 kap.

Denna produkt är

Beskrivning

Natt från BetterYou bidrar till djupare sömn, bättre återhämtning och mer energi. I ett försök att få mer energi i vår del av världen så tar vi oss ofta till energidrycken eller kaffekoppen. Det är det logiska, för många av oss ger koffeinet en positivt stimulerande effekt och bevisligen även positiva effekter i lagom mängd. Det negativa med koffeinet är att över tid så behöver man öka dosering för att få samma effekt vilket i sin tur kan leda till mindre energi.

Det rätta sättet, är att istället bygga energi inifrån genom att vi får kvalitativ sömn, riktig näring och viktig näring samt att vi är ordentlig hydrerade. Sömnkvaliteten och kvantiteten har minskat drastiskt i Sverige och världen det senaste århundradet. Sömnen är den viktigaste energiuppbyggaren vi har, det är enda gången vi får chansen att återhämta oss från intryck, känslor och tankar. En förutsättning är att vi kan varva ner på kvällen, somna in i en djupsömn.

GABA är ett naturligt ämne som finns i kroppen och är en signalsubstans, GABA är en av de inhiberande signalsubstanserna vilket innebär att det har en lugnande effekt. L-teanin, citronmeliss och kamomill är alla kända sedan tidigare för att lugna nervsystemet och hjälpa oss att få en bättre sömn.

Natt innehåller GABA, Inositol, citronmeliss, kamomill samt L-teanin som finns i grönt och vitt té.

Vitamin B6 bidrar till att minska utmattning och normal psykologisk funktion.


Vegangodkänd produkt!

Storlek:60 kap.

Användning

Rekommenderad dagsdos: Vid behov, intag 1-2 kapslar 1 timme innan sänggående.

Viktigt: Kosttillskott ersätter inte en allsidig kost. Rekommenderad dagsdos bör ej överskridas. Rekommenderas ej till gravida, under amning eller personer som medicineras. Förvaras torrt och svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.

Tillverkad enligt HACCP och GMP standard.

Innehåll

Ingredienser: Aminosyror (GABA gamma-aminosmörsyra, L-teanin), inositol, vitt té, koffeinfritt grönt té, citronmeliss, kamomill, vitamin B6 (pyridoxin HCL), svartpeppar (piperin), vegetabilisk kapsel av cellulosa (HPMC)

Innehåll per:1 kapselDRI*2 kapslarDRI*
GABA250 mg-500 mg-
L-teanin100 mg-200 mg-
Inositol100 mg-200 mg-
Citronmeliss100 mg-200 mg-
Kamomill100 mg-200 mg-
Vitamin B612 mg857%24 mg1714%
Svartpeppar (piperin)2,5 mg-5 mg-
*Dagligt Referensintag

Omdömen

Skriv din recension

Natt

Natt

Kosttillskott noga sammansatt för att förenkla och förbättra kvaliteten på sömnen.