Varumärke: Acrilex

Acrilex utvecklar växtbaserade kosttillskott, fiskolja, vitaminer och mineraler. Kvalitet är viktigt så alla tillverkningsenheter kontrolleras noga för att se till att alla produkter följer gällande kvalitetsstandard. Alla produkter innehåller råvaror som är väl dokumenterade och som har dokumenterat bra effekt.

Acrilex utvecklar växtbaserade kosttillskott, fiskolja, vitaminer och mineraler. Kvalitet är viktigt så alla tillverkningsenheter kontrolleras noga för att se till att alla produkter följer gällande kvalitetsstandard. Alla produkter innehåller råvaror som är väl dokumenterade och som har dokumenterat bra effekt.


Acrilex är medlemmar i branschorganisationen Svensk Egenvård som jobbar för säkra och bra egenvårdsprodukter. Att handla produkter av Svensk Egenvårds medlemmar är ett tryggt val för din hälsa.


Svensk Egenvårds medlemmar följer de lagar, direktiv, förordningar och myndighetsföreskrifter som reglerar handeln med egenvårdsprodukter, exempelvis livsmedelslagen, läkemedelslagen och marknadsföringslagen. Medlemsföretagen följer också de av Svensk Egenvård antagna Branschriktlinjerna för säkra produkter.


Svensk Egenvård består av leverantörer som tillgodoser konsumenters efterfrågan på livsmedel och tillskott för en hälsosam livsstil och välbefinnande. Svensk Egenvård består även av leverantörer som tillgodoser konsumenters efterfrågan av växtbaserade läkemedel för att förebygga, lindra och bota milda sjukdomstillstånd.

Mer
Visar 1 - 3 av 3 artiklar
 • 359,00 kr

  Zincumin är ett växtbaserat kosttillskott för rörliga, mjuka leder och god ledhälsa.

  Array ( ) 1
  359,00 kr
 • 279,00 kr

  Kosttillskott för god blåsfunktion och normalt urinflöde. Fungerar lika bra för kvinnor som för män.

  Array ( ) 1
  279,00 kr
 • 199,00 kr

  Zincumin är ett växtbaserat kosttillskott för rörliga, mjuka leder och god ledhälsa.

  Array ( ) 1
  199,00 kr
Visar 1 - 3 av 3 artiklar