Varumärke: Betavivo

Betavivo är ett varumärke med produkter som hjälper dig att sänka kolesterolhalten i blodet på ett naturligt och effektivt sätt. PiggaButiken är glada återförsäljare av Betavivos havrehjärtan som sänker kolesterolet med 10% redan efter 8 veckor och jämnar ut blodsockerkurvan efter varje måltid. Detta är ett nyttigt alternativ för en nyttig frukost eller mellanmål med 25% fiber och 20% protein.

Betavivo är ett varumärke med produkter som hjälper dig att sänka kolesterolhalten i blodet på ett naturligt och effektivt sätt. PiggaButiken är glada återförsäljare av Betavivos havrehjärtan som sänker kolesterolet med 10% redan efter 8 veckor och jämnar ut blodsockerkurvan efter varje måltid. Detta är ett nyttigt alternativ för en nyttig frukost eller mellanmål med 25% fiber och 20% protein.


Varför är Betavivo havrehjärtan så bra?


– sänker kolesterolet med 10% redan efter 8 veckor
– jämnar ut blodsockerkurvan efter varje måltid
– har bevisad effekt
– är naturligt och utan biverkningar
– ger en lång mättnadskänsla
– är en god och hälsosam frukost med 25% fiber och 20% protein


Hur fungerar Betavivo?


En daglig portion Betavivo havrehjärtan har en bevisad effekt att sänka kolesterolet. Dess unika process och patenterade formula ger en hög koncentration betaglukan. För att uppnå samma kolesterolsänkande effekt skulle behöva äta minst 3 stora portioner havregrynsgröt – varje dag! Betaglukanen i Betavivo bidrar även till en minskning av blodsockerhöjningen efter måltiden.


Flera tusen svenskar använder idag Betavivo havrehjärtan för att sänka sitt kolesterol på ett naturligt sätt. Prova du också!

Mer
Visar 1 - 1 av 1 artikel
  • 179,00 kr

    Betavivo havrehjärtan som passar perfekt till din frukost eller som mellanmål under dagen. Njut av en neutral och krispig smak, likt müsli.

    Array ( ) 1
    179,00 kr
Visar 1 - 1 av 1 artikel