Varumärke: Yogi Tea

Yogi Tea har tillverkat utsökta ört- och kryddteer i över 40 år. Yogi Tea utgår ifrån unika ayurvediska terecept som främjar välbefinnandet.

Yogi Tea har sina rötter i den 3000-åriga indiska ayurvediska läran om balansen mellan kropp, sinne och själ. Det var först på 1960-talet som indisk yoga och den ayurvediska traditionen spreds utanför Indien. Kundaliniyogamästaren Yogi Bhajan var en pionjär för denna holistiska yogalivsstil, vars mål är att ge människor ett lyckligt liv med god hälsa.

Yogi Bhajan reste till västvärlden 1969 och förde då med sig en enorm kunskap inom ayurveda. Han undervisade sina studenter i en holistisk, ayurvedisk livsstil och yoga och i samband med undervisningen serverade han dem te med en blandning av aromatiska kryddor som de tillgivet kallade “Yogi-te”.

Den unika ayurvediska blandningen bygger på Yogi Bhajans eget recept med kanel, kardemumma, ingefära, kryddnejlika och svartpeppar. Teet började säljas i Europa på 1970-talet och sedan 1987 säljs det under det officiella varumärket Yogi Tea. Idag njuter människor över hela världen av det utökade sortimentet med speciella teblandningar. Till de 44 olika sorterna Yogi Tea med sina särpräglade smaker och hälsobringande egenskaper används över 80 utvalda, ekologiskt odlade örter.

Mer
per sida
Visar 1 - 12 av 24 artiklar
Visar 1 - 12 av 24 artiklar