Varumärke: Rapsodine

För Rapsodine är det viktigt att bidra till ett hållbart samhälle och tar därmed hänsyn till miljön såväl som kvalitén genom hela sin verksamhet. Produkterna är baserade på svensk ekologisk rapsolja som effektivt mjukgör, återfuktar och vitaliserar din hud.

För Rapsodine är det viktigt att bidra till ett hållbart samhälle och tar därmed hänsyn till miljön såväl som kvalitén genom hela sin verksamhet. Produkterna är baserade på svensk ekologisk rapsolja som effektivt mjukgör, återfuktar och vitaliserar din hud.


Rapsodine intresserar sig för människan och naturen i samklang och deras strävan är att skapa hudvårdsprodukter som bevarar den naturliga balansen hos både människan och i vår miljö. Därför väljer de att använda vegetabiliska och så långt det är möjligt även ekologiska råvaror. Oljorna är alltid kallpressade vilket innebär att de lätt tas upp av huden och även tillför näringsämnen i form av vitaminer, mineraler och hälsosamma fettsyror. De använder heller inte fler ingredienser än nödvändigt för att uppnå önskad funktion hos produkten.


I Rapsodines sortiment hittar Du hud- och kroppsvårdsprodukter för hela familjen, allt från ett rikt bassortiment till produkter för riktig lyx i vardagen.Ambitionen är att ta ansvar för kommande generationer genom att aktivt arbeta för att minska företagets negativa inverkan på miljön.


Rapsodine är ett småskaligt familjeföretag i Mariestad och hela deras sortiment tillverkas också där i egen fabrik. Detta ger dem korta beslutsvägar och full insyn i hela sin produktionslinje.


Samtliga råvaror köps i Sverige och den ekologiska kallpressade rapsolja Rapsodin använder kommer uteslutande från en och samma gård, och är KRAV-odlad. Förpackningarna är av återvinningsbart material och huvuddelen av förpackningarna tillverkas inom en radie av 30 mil från Mariestad.


Alla produkter är dryga vilket bidrar till att de räcker länge och på så vis minskar belastningen på miljön.


Mer
per sida
Visar 1 - 12 av 38 artiklar
Visar 1 - 12 av 38 artiklar