Varumärke: Pralinhuset

Pralinhuset är ett familjeföretag som drivs av Mieneke och Günter Bea som tillverkar sin egen choklad. Chokladen skulpteras och gjuts till olika former och figurer. De tillhandahåller ett stort och varierat utbud av högkvalitativ ekologisk choklad, samt chokladkakor och praliner som passar olika typer av allergiker, t ex laktosfri, mjölkfri, och nötfri choklad samt choklad utan tillsatt socker.

Pralinhuset är ett familjeföretag som drivs av Mieneke och Günter Bea som tillverkar sin egen choklad. Chokladen skulpteras och gjuts till olika former och figurer. De tillhandahåller ett stort och varierat utbud av högkvalitativ ekologisk choklad, samt chokladkakor och praliner som passar olika typer av allergiker, t ex laktosfri, mjölkfri, och nötfri choklad samt choklad utan tillsatt socker.

I tillverkningen av Pralinhusets handgjorda chokladkakor används av allt ifrån vit choklad utav endast kakaosmör till mörk choklad utav 100 % kakaomassa. Chokladen kryddas och smaksätts med spännande och innovativa smakkombinationer.

Om Pralihusets grundare

Günter kommer ursprungligen från Tyskland och är utbildad kökschef och chocolatier. Han har även arbetat i Storbritannien, Schweiz och Österrike. 

Mieneke är ifrån Nederländerna och är utbildad kock och konditor. Hon har också examen från Hotel & Catering School i Oxford (HCIMA). 

Tillsammans har de drygt tjugo års erfarenhet från ett flertal femstjärniga hotell och förstklassiga restauranger i hela Europa.

Mer
Visar 1 - 4 av 4 artiklar
Visar 1 - 4 av 4 artiklar