Schampo 

Schampo, schampoo eller shampoo är något de flesta människor använder som en del i en hårvårdsrutin. Schampo kan användas dagligen eller någon gång i veckan. Schampo används för att rengöra ditt hår och tillföra viktiga ämnen. Alla schampon fungerar inte för alla olika typer av hår, utan för att få vackert och hälsosamt hår med lyster så behöver...

Schampo, schampoo eller shampoo är något de flesta människor använder som en del i en hårvårdsrutin. Schampo kan användas dagligen eller någon gång i veckan. Schampo används för att rengöra ditt hår och tillföra viktiga ämnen. Alla schampon fungerar inte för alla olika typer av hår, utan för att få vackert och hälsosamt hår med lyster så behöver du anpassa ditt schampo efter din typ av hår.  

När du använder dig av schampo avlägsnar du smuts, döda celler, rester av tidigare stylingprodukter och talg. Maximal effekt får du från ditt schampo genom att komplettera med balsamoch inpackning

TORRT HÅR

Det finns mycket som sliter på vårt hår. Tvättningar, borstningar, sol och vatten sliter på håret. Torrt hår upplevs som trist och tråkigt. Balsam och hårinpackningar hjälper till att tillföra och bevara fukt. I vårt sortiment hittar du produkter som är utformade för att motverka torr hårbotten och mjäll.Hårbottenbesvärkan uppstå när schampo med starka tillsatser torkar ut din hårbotten. Brist på fetter kan ge personer torr hårbotten som flagnar och kliar. 

En lugn och balanserad hårbotten som inte flagnar eller kliar kan du uppnå med produkter från vårt sortiment. 

HÅRVÅRD

Schampo rengör ditt hår från tidigare stylingprodukter. Ett bra schampo kan göra stor skillnad i hur ditt hår upplevs. Starkt parfymerade schampon kan vara bra att hålla sig ifrån om man är känslig. Ett schampo ska inte torka ut din hårbotten. 

NATURLIGT SCHAMPO

Det finns många fördelar med att byta till ett naturligt schampo. Naturliga hårvårdsprodukter är skonsammare mot ditt hår. Ett schampo gjort på naturliga ingredienser gör att du slipper starka och onödiga tillsatser. Bestående av essentiella oljor och mineraler som är skonsammare mot ditt hår än vad ett vanligt schampo är – så kommer de hjälpa till att reparera och vårda ditt hår. 

När du duschar och rengör ditt hår med ett schampo så kommer det att färdas längs med din kropp. Det här betyder att de olika tillsatserna och kemikalierna inte endast kommer att röra vid ditt hår utan även röra vid din kropp. Om du har känslig hud eller irritation så är det en bra idé att byta till ett naturligt schampo utan tillsatser. 

Läs mer

Varumärken

  

Köp presentkort

  
per sida
Visar 1 - 12 av 81 artiklar
Visar 1 - 12 av 81 artiklar