Varumärke: Yin Your Skin

Yin Your Skin är ett holistiskt skönhetskoncept designat av Katja Kokko. Med dessa verktyg av jadesten förenar Yin Your Skin visdom och effekter av gamla traditioner och skapar en unik och sensuell wellnessupplevelse. Njut av de synliga resultaten från koreansk hudvård och de bästa teknikerna för gua sha - allt inslaget i nordisk stillhet och elegans.

Yin Your Skin är ett holistiskt skönhetskoncept designat av Katja Kokko. Med dessa verktyg av jadesten förenar Yin Your Skin visdom och effekter av gamla traditioner och skapar en unik och sensuell wellnessupplevelse. Njut av de synliga resultaten från koreansk hudvård och de bästa teknikerna för gua sha - allt inslaget i nordisk stillhet och elegans.


Katja Kokko är en finsk författare och skönhetsexpert som har inspirerat kvinnor till ett mer solistiskt välbefinnande och naturlig skönhet i fokus med sin breda kunskap inom ansikts-gua sha. Gua Sha är en massageteknik som ska ge dig behandlingskvalitetsresultat. Denna teknik utförs med gua sha-stenar eller jaderoller, verktyg som använts i århundraden i traditionell kinesisk medicin, vilka ska väcka din huds naturliga energi och lyster till liv.


Verktygen från Tin Your Skin är tillverkade av certifierad Xiuyan-jade från Xiuyan i Kina där tillverkaren säkerställer bra arbetsförhållanden och att miljöpåverkan är minimal vid tillverkningen.


Mer
Visar 1 - 4 av 4 artiklar
 • 324,00 kr

  Kam av jadesten som används i ansiktet, på kroppen och i hårbotten för att förbättra blod- och lymfcirkulationen.

  Array ( ) 1
  324,00 kr
 • 269,00 kr

  Jaderoller från Yin Your Skin. En gua sha roller av jadesten med piggar för ansikte, hals, nacke och dekolletage. 

  Array ( ) 1
  269,00 kr
 • 700,00 kr

  JALO sten från Yin Your Skin. En svart biansten för gua sha som vilar stadigt i handen och är lättanvänd.

  Array ( ) 1
  700,00 kr
 • 539,00 kr

  Sked av jadesten från Yin Your Skin. Bra verktyg för huden runt ögonen för att minska svullnad och mörka ringar.

  Array ( ) 1
  539,00 kr
Visar 1 - 4 av 4 artiklar