Varumärke: Weleda


I harmoni med naturen och människan
Det som började 1921 som ett läkemedelslaboratorium , med egen medicinalväxt trädgård, är idag en världsledande tillverkare av holistisk naturkosmetik samt läkemedel för antroposofisk terapi.


Weleda – en pionjär och en världsledande tillverkare av holistisk hudvård och antroposofiska läkemedel som ger människor läkande, välbefinnande och vitalitet.

Weledas tre huvudsäten ligger nära varandra med huvudkontor i Arlesheim i Schweiz, bara några få kilometer från Weledas kontor i Huningue i Frankrike. Produktionsverksamheten i Schwäbisch Gmünd nära Stuttgart ligger bara 250 kilometer åt nordost i Tyskland.

På de här tre platserna bereds större delen av de 1 000 naturliga, hållbart framställda råvarorna för Weledas produkter. Mer än 100 hudvårdsprodukter, 10 näringstillskott och omkring 2 500 läkemedel produceras också här.

De högsta kvalitetsnivåerna och det minutiösa användandet av resurser går hand i hand när tillverkningen av produkterna sker. Omkring 80 procent av råvarorna kommer från ekologiskt eller biodynamiskt jordbruk och från kontrollerad insamling av vilda växter. Alla produkter är baserade enbart på naturliga substanser – konstgjorda konserveringsmedel och färgämnen undviks konsekvent. Weleda har ett högt affärsmässigt anseende när det gäller kvalitet, förtroende och en hållbar affärsutveckling.

Mer
Visar 1 - 9 av 9 artiklar
Visar 1 - 9 av 9 artiklar