Varumärke: English Tea Shop

English Tea Shop erbjuder ekologiskt och fairtrade-odlat te med en uppsjö tesorter av allt ifrån traditionella English Breakfast och Earl Grey till härliga blandningar av citrongräs, ingefära och citrus.

English Tea Shop erbjuder ekologiskt och fairtrade-odlat te med en uppsjö tesorter av allt ifrån traditionella English Breakfast och Earl Grey till härliga blandningar av citrongräs, ingefära och citrus.


English Tea Shop är ligger i hjärtat av Sri Lanka. Härifrån produceras en stor del av olika tesorter som finns runtom i världen och på ön har det odlats te sedan 1869. I slutet på 1800-talet köpte Sir Thomas Lipton teplantager i England, skapade ett eget varumärke och började att exportera te till England. Förr var Sri Lanka en stor kaffeproducent men efter att kaffeplantagen förstörts av sjukdomar började man att istället att odla te.


English Tea Shop har en uppsjö tesorter av allt ifrån traditionella English Breakfast och Earl Grey till härliga blandningar av citrongräs, ingefära och citrus. Grundaren till English Tea Shop hade varit i tebranschen i över 30 år då han kände ett behov av att satsa högre. Behovet av starkare smakupplevelser fick honom till att grunda English Tea Shop som idag finns i stora delar av världen, kända för sitt fantastiska te och vackra förpackningar.

Mer
Visar 1 - 2 av 2 artiklar
Visar 1 - 2 av 2 artiklar