Varumärke: Mossa

Mossa är ett ekologiskt hudvårdsmärke med naturliga, ekologiska hud- och skönhetsvårdsprodukter. Det är ett bra val för dig och naturen då de framställs av hälsosamma ingredienser. När du väljer ekologisk hudvård och hårvård från Mossa säger du ‘Nej’ till: 

 • Onödiga konserveringsmedel
 • Syntetiska dofter
 • Konstgjorda färgämnen
 • Negativ inverkan på djur och natur

Mossa är ett ekologiskt hudvårdsmärke med naturliga, ekologiska hud- och skönhetsvårdsprodukter. Det är ett bra val för dig och naturen då de framställs av hälsosamma ingredienser. När du väljer ekologisk hudvård och hårvård från Mossa säger du ‘Nej’ till:  • Onödiga konserveringsmedel

 • Syntetiska dofter

 • Konstgjorda färgämnen

 • Negativ inverkan på djur och natur


Effektiv ekologisk och naturlig hudvård
Alla produkter från Mossa har en formula tillverkad av särskilt aktiva bär som växer i Norden. Varje produkt är fullpackad av naturliga ingredienser av hög kvalitet. Dermatologiskt testat och bevisat effektiva, utefter vad som anges på förpackningen. 


Naturlig, säker och hälsosam
Dessa naturliga hud- och hårvårdsprodukter från Mossa är ekologiskt certifierade enligt ECOCERT och COSMOS internationella standarder. Produkterna är fria från syntetiska ämnen som är skadliga för kroppen, istället innehåller Mossa hudvänliga naturliga ingredienser som fungerar i harmoni med din kropp. En serie produkter för daglig skönhetsvård. • Prisvärda

 • Veganvänliga

 • ECOCERT certifierade produkter Varför nordiska bär?
Varje Mossa-produkt innehåller extrakt från bär som odlas och skördas i Norden. Dessa bär är extremt rika på vitaminer och aktiva ingredienser som din hud känner igen och förstår. Välj det mest effektiva produkter för din hudtyp.


«De extremt långa, kalla och mörka vintrarna i Norden gör det omöjligt för stora frukter att överleva. Genom många års anpassning har ett brett spektrum av bärarter utvecklat unika sätt för att överleva i detta extrema klimat. De gör det genom att lagra den koncentrerade energin i de korta och intensiva somrarna i form av en multipel av näringsämnen som antioxidanter och vitaminer. » 
- NYSCC 


Mossa produkterna passar till alla hudtyper, även känslig hy. Här hittar du naturlig hudvård med hallon, blåbär, björnbär,  hjortron, krusbär, vinbär, fläder, plommon – och välj den mest effektiva vitamin cocktail för din hy.


Blåbär - The Antioxidant Champ
Tack vare höga koncentrationer av antocyaniner, en unik typ av antioxidant, förhindras kollagennedbrytning och det hjälper även till att skydda hudcellerna mot UV-exponering.Rik på vitamin A, B och C. Blåbär skyddar din hud från yttre åldersfaktorer genom att neutralisera skador på fria radikaler. E-vitamin håller huden lugn och balanserad. 


Hjortron - The Glow Kickstarter
Innehåller 4 x högre koncentration av C-vitamin än apelsiner eller nypon. Hjortron är känt för sina hudförbättrande egenskaper som att stärka balansen och ge näring. Vitamin-A hjälper till att neutralisera negativa miljöpåverkan. Hjortron är rika på fettsyrorna omega 3 och 6 som vårdar och stärker hudens barriär. 


Björnbär - Skin Restoring Superstar
70% av björnbärsfröolja består av fleromättade fettsyror som Omega 3-6, som hjälper till att reparera hudens hydrolipidbarriär, balansera fuktnivån och stärka hudens skyddande förmågor. Vitaminer, antocyaniner och fenoler hjälper till att bekämpa oxidativ stress, bromsa åldrandet och främjar cellförnyelse. 


Vilda plommon - The Velvety Comforter
Rik på omättade fettsyror och E- vitamin. Extrakt av plommon stärker och jämnar ut huden för en balanserad och förbättrad hud. E-vitamin spelar en nyckelroll för att underhålla återskapandet av kollagen och för att stimulera läkningsprocessen i huden. E-vitamin ger smidighet, näring och fukt till skadad hud. 


Hallon - The Soothing Comforter
Hallonfröolja består av linolsyra-, alfa- linolensyror och oljesyror. Sammansättningen av dessa omega 3-6-fettsyror har visat sig minska effekterna av oxidativ stress i huden. Hallonfröolja är rik på fenolföreningar och hämmar biologiska mekanismer som bidrar till rödhet i huden (tex. rosacea) och har överlägsna antiinflammatoriska egenskaper. 


Vita vinbär - The AHA Superhero
Tack vare den höga koncentrationen av AHA-fruktsyror bidrar extrakt av vinbär till ett hålla huden klar och balansera dess pH. Dessutom har vinbär lugnande, antiinflammatoriska egenskaper. Bidrar även till att minska rodnad i huden. Naturliga fenolföreningar hjälper till att skydda kollagennedbrytning, för att hålla huden spänstig, mjuk och smidig. 


Tranbär - The beauty Activist
Extrakt av det världsberömda tranbäret är rikt på antioxidanter som hjälper till att motverka åldrande och främjar en mer elastisk hud. Tranbärsantioxidanter bromsar åldringsprocessen och bidrar till smidighet och elasticitet i huden. Fenoler har starka antiinflammatoriska effekter för lugn, slät och återfuktad hud. 


Havtorn - The King of Abudance
Havtornsolja innehåller rika mängder av Omega 7, vitamin A och E. Hjälper till att stärka hudens immunförsvar och stabiliserar cellmembranstrukturen. Denna nordiska superhjälte har positiva effekter när det gäller att behandla solskador, minska inflammation och stärka hudens resistensmekanismer. 


Kvitten - The Brightening Multitasker
Kvitten med sina rika ekologiska fruktsyror och C-vitamin hjälper din hud till balans. Pektiner stödjer föryngringsprocesser i huden för att förhindra hudtonförändringar, förlust av elasticitet och ’glow’. C-vitamin hjälper till att förfina hudstukturen, för en mjukare, smidigare och snyggare hudyta. 


Jordgubbe - The Hair beautifier
Jordgubbsfröolja innehåller omättade fettsyror så som Omega 3 och Omega 6, samt höga doser vitamin E, vilket ger starka antioxidantfördelar. Den höga mängden ellaginsyra bidrar till att skydda håret mot miljöbelastningar. Kolhydrater, även kända som naturliga sockerarter, bidrar med fukt för starkare, mer resistent och glansigt hår. 


Lingon - Skin Caring Doctor
Denna juvel från de nordiska skogarna innehåller en mycket värdefull blandning av lugnande och hudälskande ingredienser. Resveratrol är en av de mest omtyckta då den har en ungdomsfrämjande effekt. Fettsyror från Omega 3-6 lugnar tecken på yttre stressfaktorer, inklusive rodnad och känslighet, medan E-vitamin hjälper till att lugna irriterad hud. 


Svarta vinbär - The Breakout Controller
Svartvinärsfröolja innehåller en hög koncentration av viktiga fettsyror som Omega 3 och Omega 6, tokoferoler, tokotrienoler (E-vitaminformer) och karotenoider - alfakaroten, betakaroten (båda genererar vitamin A), lutein. Svartvinbärsfrön har starka anti-aging effekter och verkar mot fria radikaler, medan de essentiella fettsyrorna förbättrar hudbarriären och återfuktningen. Svartvinärsfröolja absorberas mycket lätt av huden.

Mer
per sida
Visar 1 - 12 av 35 artiklar
Visar 1 - 12 av 35 artiklar