Varumärke: Fern Green

Fern Green är en matstylist, författare och erfaren kock. Hon skriver inspirerande böcker fyllda med recept och motivation. Recepten är enkla att följa och bilderna är noggrant genomtänkta för att motivera och inspirera till en hälsosam livsstil. Med dessa böcker i din ägo blir det både lättare och roligare att äta nyttigt morgon till kväll. Nyttigt, gott och enkelt!

Fern Green är en matstylist, författare och erfaren kock. Hon skriver inspirerande böcker fyllda med recept och motivation. Recepten är enkla att följa och bilderna är noggrant genomtänkta för att motivera och inspirera till en hälsosam livsstil. Med dessa böcker i din ägo blir det både lättare och roligare att äta nyttigt morgon till kväll.


När Fern Green inte arbetar i London är hon hemma i sitt kök i centrala Italien i regionen Abruzzo. En väldigt vild region full av nationalparker och bördiga jordar. Det är här hon tar rollen som kock. Hon är delägare tillsammans med sin man på Fireflies & Figs. En lyxig Yurt reträtt nära Majella bergen. Fern Green lagar mat från sitt italienska kök till sina gäster på ett långt bord med ingredienser hon har odlat i sin köksträdgård.

Mer
Visar 1 - 3 av 3 artiklar
 • 129,00 kr

  Receptbok med 70 välgörande smoothies och detoxteer som hjälper kroppen att göra sig av med gifter.

  Array ( ) 1
  129,00 kr
 • 129,00 kr

  Receptbok av Fern Green med smakrika juicer och smoothies. Recept som baseras på grönsaker, frukt och bär.

  Array ( ) 1
  129,00 kr
 • 129,00 kr

  Denna receptbok av Fern Green innehåller mer än 65 nyttiga recept på en hälsosam frukost eller mellanmål.

  Array ( ) 1
  129,00 kr
Visar 1 - 3 av 3 artiklar