Varumärke: Sweden Eco

Sweden Eco – Skincare for men är hudvård tillverkad i Sverige för den som vill göra ett miljömedvetet val. Ekologisk hudvård för dig som vill ha bra resultat på din hud och samtidigt värna om hälsa och miljö. Alla produkter från Sweden Eco är 100 % naturliga, effektiva, skonsamma och dryga. Produkterna har en lätt och fräsch doft av sandelträ och kryddnejlika.

Sweden Eco – Skincare for men är hudvård tillverkad i Sverige för den som vill göra ett miljömedvetet val. Ekologisk hudvård för dig som vill ha bra resultat på din hud och samtidigt värna om hälsa och miljö. Alla produkter från Sweden Eco är 100 % naturliga, effektiva, skonsamma och dryga. Produkterna har en lätt och fräsch doft av sandelträ och kryddnejlika.


Alla produkter från Sweden Eco är 100 % veganska samt godkäna av Djurens Rätt och PETA. Sweden Eco är framtagen av RS Biokosmetik som under 35 år tillverkat naturlig hudvård. Råvarorna är utvalda med omsorg och hela tillverkningen sker i Sverige. Basen i produkterna är aloe vera och grönt te. Det gör produktena effektiva, skonsamma och dryga. Produkterna har en lätt och fräsch doft av sandelträ och kryddnejlika.
100 % naturligt och hög halt ekologiskt innehåll


Allt innehåll i Sweden Ecos produkter är naturligt och växter och örter kommer i första hand från ekologiska odlingar. Det innebär att växterna inte besprutas med kemikalier, konstgödslas och att de handplockas.


Certifierad, ekologisk och rättvisemärkt aloe vera gelé som bas


Sweden Eco Skincare for Men har valt att bara använda ingredienser som har en funktion i produkterna, det finns inget ”utfyllnadsmaterial”. De flesta av produkterna har en bas av certifierad, ekologisk och rättvisemärkt aloe vera gelé istället för vatten, vilket gör produkterna dryga, effektiva och minimerar behovet av konserveringsmedel.


Inga djurförsök och 100 % veganska


Sweden Eco har valt råvaror som är kända för att inte vara allergiframkallande. Produkterna är testade på frivilliga människor, framförallt på de som har känslig hud. Några tester på djur har aldrig gjort vare i Sverige eller utomlands. Alla produkterna är godkända av Djurens Rätt och internationella PETA och har Djurens Rätts märkning ”100 % VEGANSKT”.


Naturlig och ekologisk hudvård


Produkternas innehåll är 100 % naturligt och doften kommer från naturliga doftoljor, de flesta har en fräsch doft av sandelträ, citrus och kryddnejlika. Produkterna är väl pH-balanserade och effektiva med sin utmärkta balans av vitaminer, mineraler, spårämnen och antioxidanter. Andra ingredienser är parakrasse, jojobaolja, vegetabilisk hyaluronsyra och växter som traditionellt används inom folkmedicin. Det finns råvaror som är mjukgörande, lugnande och reparerande och andra som är aktiverande och stimulerande.


Naturlig konservering


För garanterad hållbarhet används C- och E-vitaminer samt naturliga salter från ris och basilika som skapar ett självkonserverande system. Produkterna har en hållbarhet på 24 månader från tillverkningsdatum. Alla förpackningar är märkta med bäst-före datum (månad-år) och detta datum gäller även öppnad förpackning. Dock kan dofterna avta något efter öppnandet då vi endast använder små mängder av naturliga doftoljor.Mer
Visar 1 - 8 av 8 artiklar
Visar 1 - 8 av 8 artiklar