Varumärke: Stop Using Plastic

Stop Using Plastic tillverkar plastfria produkter för dig som vill bidra till en plastfri värld. Målet är att skapa ett sortiment med plastfria produkter för daglig användning och att göra det så enkelt som möjligt för vem som helst att bli plastfri. 

Stop Using Plastic tillverkar plastfria produkter för dig som vill bidra till en plastfri värld. Målet är att skapa ett sortiment med plastfria produkter för daglig användning och att göra det så enkelt som möjligt för vem som helst att bli plastfri. 


SUP är ett genuint familjen företag som grundades i Barcelona av Adam och Hadda, ett par från England och Island som bosatt sig i Barcelona tillsammans med sina tre barn och en hund.  


Allt startade när Adam snubblade över en "zero waste" rörelse 2015. Människor som levde sina liv med minsta möjliga klimat påverkan. Adam ville försöka minimera mängden plast som han köpte. SUPs mål är att skapa ett sortiment med plastfria produkter för daglig användning och att göra det så enkelt som möjligt för vem som helst att bli plastfri. 

Mer
Visar 1 - 3 av 3 artiklar
Visar 1 - 3 av 3 artiklar