Varumärke: L-Argiplex

LUST OCH ENERGI I KÄRLEKSLIVET. L-Argiplex kosttillskott bygger på en väl balanserad sammansättning av flera näringsämnen. L-Argiplex – Bli piggare och få en mer lustfylld vardag!


LUST OCH ENERGI I KÄRLEKSLIVET. L-Argiplex kosttillskott bygger på en väl balanserad sammansättning av flera näringsämnen. L-Argiplex – Bli piggare och få en mer lustfylld vardag!
Det liv som många lever med hög stress, pressade tidsscheman och höga krav på att “leverera” på jobbet, i hemmet och självklart i sin relation kan lätt dränera även den starkaste på glädje och energi. Orken räcker knappt till för de vardagliga sakerna, att då samtidigt ha ork till ett fantastiskt sexliv är inte att tänka på.


Sex är hälsa


Att sexlivet tar stryk av stress, press och krav är synd i och med att sex frigör hormoner som gör oss mer avslappnade, lugna och får oss att må bra. Som tur är finns det en lösning. När kroppen gått i baklås och du vill vända trenden finns L-Argiplex Total för både kvinnor och män. För dig och den du älskar!


L-Argiplex är en av de mest älskade lustprodukterna i Sverige sedan många år tillbaka. Det en kombinationsprodukt med flera aktiva substanser som gör dig piggare och håller immunsystemets funktion normal. Det gör att du orkar med livets alla goda sidor och får ut det bästa av dig själv. Det inkluderar förstås sexlivet. Du orkar inte bara med att ha sex, du ökar också lusten. På köpet får du mer ork till allt annat.


L-Argiplex Total baseras på tre aminosyror L-arginin, l-citrullin och l-ornitin och förekommer i två varianter anpassade både för män och kvinnor.  L-Argiplex Total Man är särskilt anpassad efter mannens behov, med magnesium och zink. Zink bidrar till att bibehålla normala testosteronnivåer i blodet. Magnesium bidrar till normal energiomsättning och muskelfunktion. L-Argiplex Total Kvinna är särskilt anpassad efter kvinnans behov, med tillägg av B-vitaminer och Biotin. Biotin är bra för huden och slemhinnorna i kvinnans underliv, bland annat för fuktningen av slemhinnorna. Vitamin B6 bidrar till att reglera hormonaktiviteten


Nya L-Ariplex Total innehåller även Ginseng för normal sexlust och vitalitet samt för att motverka trötthet. Rosenrot finns endast i kvinna och används som en adaptogen vid stressrelaterad nedsatt prestationsförmåga med symtom såsom trötthet, svaghetskänsla, irritabilitet och lindrig oro.


2017 utsågs L-Argiplex till Årets Energiboost på Swedish Health Awards.


Sexlivet tar fart när stressen och tröttheten minskar. Dags att njuta igen!


Mer
Visar 1 - 3 av 3 artiklar
Visar 1 - 3 av 3 artiklar