Premium Sol Visa större

Better You
Premium Sol

299,00 kr

Hög dos betakaroten som bidrar till att bibehålla en normal hud samt ger din hud en fin färgnyans när solen når oss.

Mer detaljer

Storlek:50 kap.

Denna produkt är

Beskrivning

En exklusiv betakarotenprodukt med Pomella® (granatäppleextrakt), lykopen samt Vitamin C + E i ett! Premium Sol från Better You är en noggrann sammansatt produkt för att ge huden ett stöd och ge den en naturligt gyllenbrun färg. Om man vill skydda sin hud så ska man utöver att inte vistas för många timmar i solen (på en gång), också ge kroppen det den behöver näringsmässigt. Solen är inte farlig, den är essentiell för oss och är inget vi ska vara rädda för utan respektera genom att få i oss tillräckligt med näringsämnen och planera våran tid i solen.

Betakaroten är ett förstadium till A-vitamin i kroppen, men bara om kroppen har behov av A vitaminet. Därför är det svårt att överdosera betakaroten. Betakaroten lagras sedan i huden och bidrar till huden får en mer gyllenbrun färg.

D3 är livsviktigt för oss och är det hormonet som skapas när vi vistas i solen och hjälper huden att minska inflammationer och reparera sig själv. E vitamin fungerar som ett reparationsvitamin för huden. C vitaminet fungerar också som skydd men är även nödvändig för bildningen av kollagen och bindväv. Lykopen är det röda färgämnet som finns i tomater har visat sig ge ett skydd mot huden.
Granatäppleextrakt har även den visat sig skydda huden vid sol exponering. För att maximera effekten av Premium

Sol rekommenderar vi att man ska använda produkten 3-4 veckor innan sol exponering.
Pomella® är ett patenterat, kliniskt, fullvärdigt och undersökt granatäppleextrakt, standardiserat till det mycket biotillgängliga punicalagin tillsammans med det naturliga spektret av granatäpplefrukt-polyfenoler.

- Premium sammansättning för solexponering
- Hög dos Betakaroten tillsammans med Lykopen samt Vitamin C + E
- Patenterat granatäppleextrakt

Storlek:50 kap.

Användning

Rekommenderad dagsdos: Intag 1 kapsel dagligen i samband med måltid. Om du vill undvika den vegetabiliska kapseln kan innehållet tömmas direkt i vatten eller valfri vätska. 

Viktigt: Kosttillskott ersätter inte en allsidig kost. Rekommenderad dagsdos bör ej överskridas. Rekommenderas ej till gravida, under amning eller personer som medicineras. Förvaras torrt och svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.

Tillverkad i Sverige enligt HACCP och GMP standard.

Innehåll

Ingredienser: Pomella® (granatäppleextrakt), betakaroten (Dunaliella Salina), askorbinsyra (vitamin C), D-alfa-tokoferol succinat (vitamin E), tomatextrakt, risextrakt blandning, vegetabilisk kapsel av cellulosa (HPMC).

Innehåll per kapsel:

Pomella® (granatäppleextrakt) - 300 mg*
Vitamin C - 100 mg (125% av DRI)
Vitamin E (120 IE) - 80 mg (667% av DRI)
Betakaroten - 50 mg*
Tomatextrakt - 20 mg*
  - varav lykopen - 2 mg*

*Dagligt Referensintag ej fastställt.

Omdömen

Skriv din recension

Premium Sol

Premium Sol

Hög dos betakaroten som bidrar till att bibehålla en normal hud samt ger din hud en fin färgnyans när solen når oss.