Reducerat pris! 30 kapslar Visa större

Silicea
Silicea Original 30kap

152,00 kr

179,00 kr

-27,00 kr

Kapslarna innehåller även zink som bidrar till att bibehålla normalt hår, normal hud och normala naglar.

Mer detaljer

Storlek:30 kap.

Fler storlekar

Denna produkt är

Beskrivning

Är du nöjd med ditt hår?
Många människor i Skandinavien har ett tunt och flygigt hår och ofta försämras hårkvaliteten med åren. Flitig användning av olika färgpreparat, kemikalier och hårersättningar sliter dessutom på håret. Liksom resten av kroppen behöver även håret, huden och naglarna hållas i form.

Den ultimata hårprodukten – välbeprövad och omtyckt
Tusentals människor använder Original Silicea som är ett av Sveriges mest omtyckta och beprövade kosttillskott och har funnits på den svenska marknaden i mer än 20 år och på den europeiska i mer än 50 år. Tack vare ett kompletterande tillskott av mineraler och biotin är nu Original Silicea ännu bättre.

Vårda från insidan 
Håret är för många kroppens viktigaste prydnad. Lika länge som det funnits människor på jorden har vi ansträngt oss att vårda vårt hår. Ett friskt, mjukt, glänsande hår har i alla tider setts som ett tecken på hälsa och livskraft. Det du ser av håret och naglarna är inte levande och den inre strukturen kan inte påverkas utifrån. Hårets och naglarnas tillväxt är beroende av optimal näringstillförsel. En förutsättning för välmående hår, hud och naglar är att rätt näring når hårrot, nagelrot och huden inifrån.

Hög koncentration kisel
Kisel finns överallt i naturen där flexibilitet, styrka och elasticitet finns. Utmärkande för Original Silicea är att den innehåller en hög koncentration mineraliskt kisel i form av finfördelad kiseldioxid. Original Silicea finns som kapslar och som kiselgel och varje dagsdos innehåller 420 mg mineralisk kiseldioxid motsvarande hela 196 mg ren kisel. Ingen annan produkt på marknaden innehåller så stora mängder mineraliskt kisel.

Ännu bättre med biotin och nyttiga mineraler
Förutom kisel innehåller Original Silicea noga utvalda vitaminer och mineraler för hårets, hudens och naglarnas välbefinnande. Kapslarna innehåller zink som bidrar till att bibehålla normalt hår, normal hud och normala naglar. Kapslarna innehåller dessutom selen och mangan. Selen bidrar till att bibehålla normala naglar. Mangan har betydelse för normal bildning av bindväv och bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress. Både kapslarna och kiselgelen innehåller dessutom biotin som bidrar till att upprätthålla normalt hår och normal hud. Kiselgel bildas av kisel och syre tillsammans med vatten och innehåller inga konserveringsmedel.

Lite tålamod
Både hår och naglar växer långsamt, ett friskt hårstrå växer drygt 0,3 mm per dygn och en nagel växer ungefär 0,1 mm. För resultat på hår, hud och naglar rekommenderas minst två månaders behandling med Original Silicea, gärna längre.

Förvaras oåtkomligt för barn.

Erbjudandet gäller tom. 24/6 eller så långt lagret räcker.

Storlek:30 kap.

Användning

1 kapsel per dag. Kapseln sväljes tillsammans med vätska. Kapseln är delbar och innehållet kan blandas med vätska eller i mat.
För att säkerställa ett gott resultat bör Original Silicea användas under minst 2 till 6 månader. Kan upprepas som kur vid behov.
Den rekommenderade dagsdosen bör ej överskridas.
Kosttillskott bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost.

Innehåll

Kapsel: Kiseldioxid, zinkglukonat, manganglukonat, natriumselenit, biotin (vitamin B7). Fyllnadsmedel: majsstärkelse. Vegetabilisk kapsel bestående av hydroximetylpropylcellulosa.
Innehåll per kapsel: 420 mg kiseldioxid (196 mg kisel), zink 5 mg (50 % RDI), mangan 2 mg (100 % RDI), selen 55 μg (100 % RDI), biotin 37,5 μg (75 % RDI).
Innehåll Kiselgel: Kiseldioxid, Biotin (Vitamin B7).
Innehåll per matsked (15ml) 420 mg kiseldioxid (196 mg kisel), biotin 7,5 μg (15 % RDI).

Omdömen

Skriv din recension

Silicea Original 30kap

Silicea Original 30kap

Kapslarna innehåller även zink som bidrar till att bibehålla normalt hår, normal hud och normala naglar.