Erbjudande Vitamin D3 4000 IE + MCT-fett Visa större

Better You
Vitamin D3 4000 IE + MCT-fett

199,00 kr

Extra Stark Vitamin D3 tillsammans med mct-fett för extra bra upptag.

Mer detaljer

Storlek:90 kap.

Beskrivning

D-vitamin med MCT-fett för ditt immunförsvar. Extra stark Vitamin D3 tillsammans med MCT-fett från kokosnöt för optimalt upptag.

  • Extra stark 4000IE (100 µg) Vitamin D3
  • Kombinerad med MCT-fett för bättre upptag
  • Vegetabilisk kapsel
  • Bidrar till ett normalt immunförsvar

Vitamin D bidrar bland annat till immunsystemets normala funktion, att bibehålla normala tänder, normal muskelfunktion, att bibehålla normal benstomme, att bibehålla normala kalciumnivåer i blodet samt att det har en aktiv roll i celldelningsprocessen. MCT-fett har även tillsatts för ett bättre upptag då Vitamin D är fettlösligt.

Vitamin D3 bildas främst med hjälp av sol. Eftersom solen lyser med sin frånvaro stora delar av året i norden, blir det viktigt att få i oss D-vitamin på annat sätt.

Storlek:90 kap.

Användning

Rekommenderad dagsdos:

Intag 1 kapsel dagligen i samband med måltid. Om du vill undvika den vegetabiliska kapseln kan innehållet tömmas direkt i vattnet eller annan valfri vätska.


Viktigt:

Tänk på vikten av en balanserad kost och en hälsosam livsstil. Kosttillskott ersätter ej en allsidig kost, förvaras torrt och utom räckhåll för barn. Tillverkad enligt HACCP och GMP standard

Innehåll

MCT-pulver (från kokosnöt, varav 65-70% MCT-fett), vitamin D3 (kolekalciferol) utvunnet ur fett från fårull, vegetabilisk kapsel av cellulosa (HPMC).

Omdömen

Skriv din recension

Vitamin D3 4000 IE + MCT-fett

Vitamin D3 4000 IE + MCT-fett

Extra Stark Vitamin D3 tillsammans med mct-fett för extra bra upptag.