Premium B-komplex Visa större

Better You
Premium B-komplex

199,00 kr

Premium B-komplex är ett kosttillskott sammansatt för att ge ett fullt spektrum utav B-vitaminer.

Mer detaljer

Storlek:60 kap.

Denna produkt är

Beskrivning

B-vitaminerna är väldigt viktiga för oss och involverade i väldigt många processer bland annat kroppens ämnesomsättning, nervsystemets normala funktion, immunförsvaret, förbättrad hormonell balans för att nämna några. B-vitaminerna är essentiella och vi måste tillgodose oss de från antingen kosten eller via tillskott.

Premium B-komplex från Better You är sammansatt för att ge ett fullt spektrum utav B-vitaminer.

En högre dos pantotensyra för att den behövs för bildandet av binjurehormoner. B-vitaminerna är också viktiga för omsättningen utav kolhydrater, fett och protein och ett stabilt blodsocker är även det viktigt för att skydda kroppen mot stress.

Premium B-komplex från innehåller de essentiella B-vitaminerna samt avokado och spenatextrakt. Både avokado och spenat är från växtriket och rika på B-vitaminer. Detta gör att igenkänningsfaktorn är större vilket hjälper till vid upptag.

  • Tiamin bidrar till normal energiomsättning.
  • Riboflavin bidrar till att minska trötthet och utmattning.
  • Pantotensyra bidrar till normal mental prestationsförmåga.
  • Vitamin B12 bidrar till normal psykologisk funktion.
Storlek:60 kap.

Användning

Intag 1 kapsel 2 gånger om dagen i samband med måltid.

Kosttillskott ersätter inte en allsidig kost. Rekommenderad dagsdos bör ej överskridas. Rekommenderas ej till gravida, under amning eller personer som medicineras. Förvaras torrt och svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.

Tillverkad enligt HACCP och GMP standard.

Innehåll

D-kalciumpantotenat (B5), spenatextrakt, avokadoextrakt, nikotinamid (B3), tiaminhydroklorid (B1), inositol, kolinbitartrat, riboflavin (B2), pyridoxinhydroklorid (B6), pteroylmonoglutaminsyra (B9), metylkobalamin (B12), d-biotin (B7), kiseldioxid, mikrokristallin cellulosa, vegetabilisk kapsel (HPMC).

Omdömen

Skriv din recension

Premium B-komplex

Premium B-komplex

Premium B-komplex är ett kosttillskott sammansatt för att ge ett fullt spektrum utav B-vitaminer.