Vetekudde Natur Visa större

Wellness
Vetekudde Natur

229,00 kr

Värmande vetekudde av naturmaterial med praktiska band så du kan knyta fast den så den sitter på plats.

Mer detaljer

Beskrivning

Naturligt BCAA Pulver (aminosyror) i den fräscha goda smaken fläder/äpple. Fri från socker, artificiella sötningsmedel, kolhydrater och syntetiska tillsatser.

- Stöd för muskelökning
- Hindrar muskelnedbrytning
- Stöd under dieten

BCAA Pulver har grenade aminosyror som bygger upp protein vilket är byggstenen i musklerna. De innehåller hela åtta essentiella aminosyror som kroppen inte kan producera själv och som vi måste få i oss via kosten. Det pågår ständigt uppbyggande och nedbrytande processer i kroppen och under hård träning kan ett intag av aminosyror vara positivt för att öka muskeltillväxten. Det är lämpligt för dig som tränar t.ex. styrketräning eller går på tränings- eller tävlingsdiet.

Tänk på vikten av en balanserad kost och en hälsosam livsstil. Kosttillskott ersätter inte en allsidig kost.

Innehåll

Om det är kyla Du behöver, lägg den en stund i frysen. Om Du inte har någon micro kan Du försiktigt värma kudden i vanlig ugn 150 grader under konstant uppsikt! Kudden ska då vara inpackad i aluminiumfolie.

Värm aldrig vetekudden i gasugn! Innerkudde och kudde utan överdrag tål ej vattentvätt, rengör därför med fuktad trasa. Använd inte värmekudden på skadad hud. Ställ gärna in ett glas vatten i micron då Du värmer Din kudde så torkas inte vetekornen ut.

Omdömen

Skriv din recension

Vetekudde Natur

Vetekudde Natur

Värmande vetekudde av naturmaterial med praktiska band så du kan knyta fast den så den sitter på plats.