Galltvål - Fast - Piggabutiken.se Visa större

Galltvål
Galltvål - Fast

49,00 kr

Fast galltvål som rengör och tar bort fläckar.

Mer detaljer

Storlek:100 g

Beskrivning

Galltvål är en fläckborttagnings och rengöringstvål som kan användas till allt som behöver rengöras. Den är tillverkad av endast naturliga ämnen och är därför helt miljövänlig.

Galltvålen är tillverkad av endast naturliga ämnen och är därför helt miljövänlig. Kokos- samt palmoljan som utgör Galltvålens bas är ekologiskt odlade och producerade genom ett internationellt projekt. Fair Trade-projektet bedrivs i Brasilien och Dominikanska Republiken där man hjälper och stödjer de lokala farmarna i deras arbetsvillkor.

Om du har fläckar på kläder blöter du tyget, gnider in lite galltvål, arbetar upp ett lödder, låter ligga en stund och sen sköljer du med vatten eller tvättar i tvättmaskinen. Feta och oljiga saker rengör du enkelt genom att blöta en trasa eller duk och gnid in galltvålen - till exempel ugnen, spisen, grillen, gräsklipparen, båtmotor, bilen, cykel m.m, skölj sedan med vatten och det är skinande rent.

Storlek:100 g

Innehåll

30% organic vegetable soap (anionic surfactant), <5% water, cattle gall, chlorophyll, glycerine, sodium chloride, citric acid.

Omdömen

Skriv din recension

Galltvål - Fast

Galltvål - Fast

Fast galltvål som rengör och tar bort fläckar.