Premium Ashwagandha Visa större

Better You
Premium Ashwagandha

249,00 kr

Premium Ashwagandha innehåller Ashwagandha, viktiga B-vitaminer, naturligt C-vitamin från nypon och rosenrot.

Mer detaljer

Storlek:90 kap.

Denna produkt är

Beskrivning

Premium Ashwagandha är ett komplex med den indiska örten Ashwagandha, viktiga B-vitaminer, naturligt C-vitamin från nypon och den gynnsamma adaptogenen rosenrot.

Ashwagandha, som även kallas indisk ginseng, är en av de viktigaste örterna inom den ayurvediska medicinen. Ashwagandha har använts i den indiska kulturen i mer en 4000 år. Med åren har intresset för andra kulturer och deras ursprungsmedicin ökat och intresset för Indien, yoga, meditation, kryddor, örter och annorlunda matkultur.

Denna produkt är noga sammansatt med syftet att ingredienserna ska förstärka effekten av varandra och ge bäst möjliga effekt.

  • Vitamin B5 bidrar till normal mental prestationsförmåga samt minskar trötthet och utmattning.
  • Vitamin B6 bidrar till nervsystemets normala funktion, normal psykologisk funktion och bidrar till att reglera hormonaktiviteten.
  • Vitamin C bidrar till immunsystemets normala funktion.
Storlek:90 kap.

Användning

Intag 1 kapsel 2 gånger om dagen.

Kosttillskott ersätter inte en allsidig kost. Rekommenderad dagsdos bör ej överskridas. Rekommenderas ej till gravida, under amning eller personer som medicineras. Förvaras torrt och svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn. Bäst före: Se burk.

Tillverkad enligt HACCP och GMP standard.

Innehåll

Ashwagandhaextrakt (Withania somnifera), nyponpulver, rosenrotsextrakt, pyridoxin hydroklorid (vitamin B6), d-kalciumpantotenat (vitamin B5), piperinextrakt, kiseldioxid, vegetabilisk kapsel av cellulosa (hydroxypropylmetylcellulosa).

Omdömen

Skriv din recension

Premium Ashwagandha

Premium Ashwagandha

Premium Ashwagandha innehåller Ashwagandha, viktiga B-vitaminer, naturligt C-vitamin från nypon och rosenrot.