Erbjudande KSM 66 - Piggabutiken.se Visa större

KSM 66
KSM66

219,00 kr

Kosttillskott som bidrar till ökad stresstålighet, fysisk och mental kapacitet, känslomässig balans, lättare insomning, avslappning, återhämtning och ork.

Mer detaljer

Storlek:120 kap.

Beskrivning

KSM66® är ett kliniskt dokumenterat, ekologiskt odlat, fullspektrumextrakt av Ashwagandha, prinsen inom Ayurveda - använd i årtusenden för att ge kraft, balans och harmoni. Nya studier bekräftar användningen och visar att Ashwagandha (KSM66®) bidrar till ökad stresstålighet, fysisk och mental kapacitet, känslomässig balans, lättare insomning, avslappning, återhämtning och ork. Dessutom stödjer Ashwagandha mannens sexuella funktion och kvinnans reproduktiva organ samt bidrar till energi, uthållighet och ökad muskelmassa vid träning.

Ashwagandha (KSM66®) är ett kosttillskott som framförallt används vid stress och trötthet, vid fysisk och psykisk utmattning och som stöd för mannens sexuella funktion och kvinnans reproduktiva organ samt vid konditions och styrketräning. Effekten kommer inom 2-4 veckor och förstärks över tiden

Toppsäljare!

Storlek:120 kap.

Användning

1 kapsel morgon och kväll*

Vid behov kan dosen ökas till 3-4 kapslar per dag. * Kliniskt dokumenterad dos.

Rekommenderat intag bör ej överskidas. Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livstil.

Innehåll

Standariserat, fullspektrumextrakt av Ashwagandha (Withania somnifiera), cellulosa (kapselskal). Vid extraktionen används, enligt Ayurvedisk tradition, förutom vatten även ekologiskt mjölk. Slutprodukten innehåller därför spår av mjölk (mindre än 2% av innehållet)

Omdömen

Betyg 
2018-08-21

KSM-66 mot trötthet osv

Jag köpte KSM-66 efter att ha provat Ashwagandha av ett annat märke (ej KSM-66) i ca 1,5 månad utan att uppnå önskat resultat. Jag är överviktig och förväntade mig att behöva en hög dos men började med en tablett till frukost. Ojoj vad förvånad jag blev när jag efter bara någon timme kände mig piggare och nästan lite hyper men utan att det slog över. Jag tog en till till lunch men följande två dagar har jag endast tagit en till frukost och därefter ingen mer. Jag har varit otroligt mycket piggare och har både bakat och målat efter jobbet. Det har ändå bara gått 3 dagar :-). Dessutom verkar jag släppa på vätska som min kropp samlat på under flera år. Ska fortsätta att följa utveckligen men om det fortsätter såhär så kommer dessa att bli ordinarie tillskott för mig.

    Skriv din recension!

    Skriv din recension

    KSM66

    KSM66

    Kosttillskott som bidrar till ökad stresstålighet, fysisk och mental kapacitet, känslomässig balans, lättare insomning, avslappning, återhämtning och ork.