125 ml Visa större

Maria Åkerberg
Protecting Oil Outdoor 125ml

249,00 kr

Ekologisk anti-age-olja från Maria Åkerberg som vårdar och skyddar huden vid utomhusvistelse i sol, kyla och vind.

Mer detaljer

Passar hudtyp:Mogen hy
Passar hudtyp:Alla hudtyper
Storlek:125 ml.

Fler storlekar

Denna produkt är

Beskrivning

Protecting Oil Outdoor är en vårdande anti-age-olja för både ansikte och kropp. Välgörande, växtbaserade oljor och skyddande Titandioxid ger ett naturligt solfilter som vårdar och skyddar huden vid utomhusvistelse i sol, kyla och vind. 

Titandioxid är det bästa ämnet att använda som solfilter i solskyddsprodukter, även för barn. Det är det ämne som rekommenderas av hudläkare, och vi har använt det sedan 1996. Titandioxid är ett mineral som ligger på hudytan och reflekterar solens strålning. Det går inte in i kroppen, och det döljer inte hudens varningssignaler, såsom att huden blir röd när den utsätts för mer sol än den tål. 

Jojobaoljans unika sammansättning av fettsyror gör att oljan snabbt går in i huden och binder fukten, stärker skyddsbarriären och gör huden sammetslen. 

Eteriska oljor av Citrongräs, Lavendel och Rosmarin har en stärkande, fuktbevarande effekt och ger en behaglig doft. 

Vi använder vegetabilisk olja istället för mineralolja, såsom vaselin, paraffin och petroleum, som finns i de flesta hudvårdsprodukter. Mineralolja torkar dock ut huden, och tillför inga vitaminer. Vegetabilisk olja är dyrare, men skapar inget beroende, utan vårdar och skyddar huden. Det kan ta någon månad att komma ur beroendet av mineralolja; hur länge och hur mycket man har använt det avgör hur lång avvänjningstiden blir. m.

Passar hudtyp:Mogen hy
Passar hudtyp:Alla hudtyper
Storlek:125 ml.

Användning

Applicera ensam eller under ansiktkrämen eller kroppslotionen. Vid vistelse i soligt väder kan oljan behöva kompletteras med solskyddsprodukt.

För att underlätta appliceringen av Sun Lotion Spf 20 eller Sun Protecting Oil Spf 15, lägg Protecting Oil Outdoor först.

Använd som primer under makeup, det gör att makeupen sitter bättre och att du får ett extra solskydd.

Innehåll

Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Titanium Dioxide, Polyhydroxystearic Acid, Alumina, Silica, Daucus Carota Sativa (Carrot) Root Extract, Rosmarinus officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Melaleuca Alternifolia (Tea tree) Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Cymbopogon Citratus (Lemongrass) Leaf Oil, Linalool*, Citral*. *From the essential oils.

Omdömen

Skriv din recension

Protecting Oil Outdoor 125ml

Protecting Oil Outdoor 125ml

Ekologisk anti-age-olja från Maria Åkerberg som vårdar och skyddar huden vid utomhusvistelse i sol, kyla och vind.