Reducerat pris! Borstset - Vegan Brush Roll Visa större

PiggaButikens FYNDHÖRNA
Borstset - Vegan Brush Roll

729,00 kr

1 882,00 kr

-1 153,00 kr

Ett veganskt borstset med sminkborstarna du behöver för att lägga en snygg makeup. 

Mer detaljer

Beskrivning

Det ultimata borstsetet för att applicera smink som ett proffs. Vegan Brush Roll innehåller alla nödvändiga verktyg för att blanda, definiera och belysa din naturliga skönhet. Med åtta viktiga, professionella borstar i ett elegant, återvinningsbart svart kanvasfodral som håller dina penslar säkra, rena och redo för action när du behöver dem.

Setet innehåller INIKA's:

- Rougeborste - Blush Brush
- Foundationborste - Foundation Brush
- Foundationborste - Stippling Brush
- Concealerpensel - Concealer Brush
- Ögonskuggsborste - Crease Brush
Ögonskuggsborste - Eyeshadow Brush
Läppensel - Lip Brush
Ögonskuggspensel - Defining Angle Brush

Användning

Blush Brush: Mjuk och stabil, vilket det gör den till en utmärkt rougeborste. Kan också kan användas till bronzer och illuminisor.


Foundation Brush: Perfekt borste för att applicera liquid foundation och loose mineral foundation. Ger ett fint och jämnt resultat.

Stippling Brush: Används för att få bättre kontroll, finare definition och en perfekt finish. Används till att applicera liquid foundation och loose mineral foundation.

Concealer Brush: Gör det lätt att applicera concealer eller foundation, speciellt på det ömtåliga stället under ögat, där en större borste inte kommer åt.


Crease Brush: Designad för att ge en perfekt blandning till ögonskuggan och ger ett jämnt resultat. Suddar ut skarpa linjer så att ögonskuggan får en naturlig övergång mellan de olika nyanserna till huden.


Shadow Brush: Silkeslen borste, perfekt till att applicera ögonskuggan i början. Passar bra med INIKAs Vegan Blending och Crease Brush för att sudda ut linjer och få ett jämnt och fint resultat.


Lip Brush: Applicerar enkelt och exakt läppstift, liptints eller läppglans. Ger ett jämnt resultat och fina läppar.


Defining Angle Brush: Kan användas till att applicera ögonskugga eller för att hjälpa till att blanda ögonskugga. Borsten kan också användas som en ögonbrynsborste.

Innehåll

Alla borstarna är gjorda av de mjukaste syntetfibrerna och träet är framställt genom hållbart skogsbruk, vilket gör detta till en 100% vegansk och etisk produkt.

Omdömen

Betyg 
2017-08-23

WoW

Kunde inte motstå detta set, trots att jag egentligen bara "behövde" två borstar. INIKA's borstar slår alla andra borstar jag har testat! Att de dessutom är veganska känns bra!

    Skriv din recension!

    Skriv din recension

    Borstset - Vegan Brush Roll

    Borstset - Vegan Brush Roll

    Ett veganskt borstset med sminkborstarna du behöver för att lägga en snygg makeup.