Serum - Probiotic Serum + - Esse Probiotic Skincare - Piggabutiken.se Visa större

Esse Probiotic Skincare
Probiotic Serum +

1 399,00 kr

Probiotic Serum+ från Esse Probiotic Skincare är ett ekologiskt serum med levande probiotika som passar alla hudtyper.

Mer detaljer

Passar hudtyp:Alla hudtyper
Storlek:30 ml

Denna produkt är

Beskrivning

Detta är världens första serum med levande probiotika. Esse har identifierat ett stort urval av probiotiska mikroorganismer som är väsentliga för hudens välbefinnande och integrerat dessa i denna banbrytande produkt.

Egenskaper:
Detta serum innehåller mer än en miljard levande probiotiska mikrober i varje milliliter. Ett stort urval av probiotiska mikroorganismer som är väsentliga för hudens välbefinnande har integrerat i denna banbrytande formula. De probiotiska mikroberna aktiveras när de kommer i kontakt med fukten på huden. När de blivit aktiverade tillför de huden egenskaper som korrigerar obalanser och stärker barriärfunktionen för en fastare, fylligare och mer elastisk hy. Detta serum passar alla hudtyper och tack vare dess avancerade förmåga att åstadkomma biologisk jämvikt, är det exceptionellt lämpat för hy som visar tecken på stress.

Serumet innehåller levande mikrober och skall förvaras mellan 4°C och 30°C och inte i direkt solljus.


EN DAG KOMMER ALLA HUDVÅRDSSERIER ANVÄNDA SIG AV DENNA TEKNIK
Det händer med jämna mellanrum att det sker vetenskapliga framsteg som förändrar vårt sätt att se på oss själva och vår omvärld.

De senaste vetenskapliga rönen från “The Human Microbiome Project” har förändrat vårt sätt att se på hudvård och tillåter oss att tillämpa nya metoder att dämpa hudens åldrande.

Resultatet revolutionerar hur vi ser på vår hälsa och ännu viktigare, förståelsen om oss själva "The Human Microbiome Project" har konstaterat att hudens välbefinnande är beroende av de biljoner mikroorganismer som lever på och i din hud.

Vi är alla komplexa ekosystem, en blandning av mänskliga celler och mikroorganismer i harmoni. Endast 46 % av ditt DNA i kroppen är mänsklig, de övriga 54 % tillhör mikroorganismer. För varje mänsklig cell finns det 10 mikroorganismer i din kropp. Dessa mikrober är en väsentlig del av dig och din identitet.

The Human Microbiome Project har konstaterat att det försiggår ett komplext samspel mellan mikroorganismerna i huden. Din huds hälsa är till stor del beroende av dessa mikrober. De försvarar och skyddar huden mot skadliga patogener, de upprätthåller en effektiv barriärfunktion samt hämmar för tidigt åldrande.

Passar hudtyp:Alla hudtyper
Storlek:30 ml

Användning

Används två gånger dagligen före applicering av moisturiser.

Innehåll

Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil*, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Hydrogenated Vegetable Oil, Isoamyl Laurate, Sclerocarya Birrea (Marula) Seed Oil, Lactobacillus, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Ascorbyl Palmitate, Vanillin, Gamma Decalactone *ingredients from organic farming 100% of the total ingredients are from natural origin 85% of the total ingredients are from Organic Farming

Omdömen

Betyg 
2019-10-11

Bästa!

Helt fantastiskt serum som återfuktar huden ordentligt. Använder den enbart nattetid, då jag tycker det räcker. Dryg produkt som har en härlig naturlig doft.

  Betyg 
  2018-09-07

  Välgörande

  Fantastisk produkt har denna som en ansiktsmask samt efter behandlingar när huden är mer mottaglig dock, då den är väldigt kraftig för mitt hudtillstånd. Har önskat det ska komma till en salong där jag bor så man får mer råd hur den ska användas bäst för mig.

   Skriv din recension!

   Skriv din recension

   Probiotic Serum +

   Probiotic Serum +

   Probiotic Serum+ från Esse Probiotic Skincare är ett ekologiskt serum med levande probiotika som passar alla hudtyper.