Probiotika - LactoVitalis Kids Visa större

Holistic
Probiotika - LactoVitalis Kids

185,00 kr

Kosttillskott i form av tuggtablett med en miljard levande mjölksyrabakteier.

Mer detaljer

Storlek:30 tuggtabletter

Beskrivning

Holistic LactoVitalis Kids är ett kosttillskott.

LactoVitalis Kids är en god tuggtablett med en miljard levande mjölksyrabakterier. I tarmen finns mer än 500 olika arter av bakterier och totalt finns 10 gånger fler bakterier i tarmen än celler i din kropp.

Det som gör LactoVitalis Kids så effektiv är att den dubbla inkapslingen är pH-beroende. Ju surare det är i magsäcken, desto effektivare inkapslas och skyddas bakterierna. Först vid ett pH-värde närmare 7, det vill säga i tarmen, löses inkapslingen upp och bakterierna friläggs oskadda.

Därför är det till och med en fördel att ta LactoVitalis Kids i samband med måltid, men den går även bra att ta mellan måltider. LactoVitalis Kids kan förvaras i rumstemperatur i 12 månader. Minst 80 procent av bakterierna kommer oskadda fram. Detta är unikt på marknaden.

Storlek:30 tuggtabletter

Användning

Dosering barn och vuxna

1 tablett per dag till mat. Vid behov kan doseringen ökas till 2–4 tabletter per dag.

Rekommenderad dos bör ej överskridas. LactoVitalis Kids innehåller björksocker (xylitol) och överdriven konsumtion kan ha en laxerande verkan.

Innehåll

Sötningsmedel (isomalt, xylitol), FOS (fruktooligosackarider), fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa, B. lacti, B. longu, L. acidophilus, L. plantarum, S. thermophilus, stabiliseringsmedel (hydroxypropylmetylcellulosa), klumpförebyggande medel (magnesiumstearat), naturlig citronarom.

Omdömen

Skriv din recension

Probiotika - LactoVitalis Kids

Probiotika - LactoVitalis Kids

Kosttillskott i form av tuggtablett med en miljard levande mjölksyrabakteier.