100 ml Visa större

Maria Åkerberg
Papaya Peeling 100ml

229,00 kr

Ekologisk enzympeeling från Maria Åkerberg som varsamt löser upp döda hudceller samt motverkar pormaskar.

Mer detaljer

Passar hudtyp:Alla hudtyper
Passar hudtyp:Känslig hy
FormulaEnzympeeling

Denna produkt är

Beskrivning

Papaya Peeling är en enzympeeling för ansiktet med Papain, ett extrakt från papaya som varsamt löser upp döda hudceller samt motverkar pormaskar men som inte påverkar underliggande hud.

Papaya Peeling passar även den mest känsliga huden.

Håll tuben med locket uppåt då du öppnar tuben. Detta för att undvika att produkten rinner ut.

Skaka inte produkten, för då blir den lös och rinnig.
Det är papain (det peelande enzymet) även i det som kan uppfattas som bara olja. Då det blandas med vatten aktiveras enzymet. Så häll inte ut "oljan".

Passar hudtyp:Alla hudtyper
Passar hudtyp:Känslig hy
FormulaEnzympeeling

Användning

Papaya Peeling appliceras på ren och torr hud.
Massera i en till två minuter. Ta sedan lite vatten och blanda i ansiktet så att det blir som en creme. När du känner att de små kornen har lösts upp sköljer du bort peelingen med vatten.

Du kan också gärna fukta en mjuk ansiktsborste och massera runt i ansiktet. Skölj sedan av med ljummet vatten och avsluta med Freshener (ansiktsvatten).

För mycket känslig hud kan man först blanda ut Papaya Peeling med vatten och sedan applicera den. Låta verka några minuter som en mask och sedan skölja av.

Rekommenderas 1-2 gånger/vecka.

Fukt kur: Applicera Papaya Peeling och peela, fukta fingertopparna och fortsätt tills kornen smält. Lägg Face Mask Moist över och låt sitta under natten och skölj av på morgonen. Alternativt låt sitta minst 20 minuter.

När du peelar ansiktet, försök att lägga en mask efteråt. Peeling och mask hör alltid ihop.

Självkonserverande system.

Innehåll

Helianthus Annus Seed Oil (Solrosolja kallpressad), Carica Papaya (Papaya), Canola (rapsolja med extra mycket e-vitamin), Cetearyl Alcohol (från kokos), Cetearyl Glucoside (från kokos & majs), Brassica Napus Seed Oil (Rapsolja kallpressad), Simmondsia Chinensis Seed Oil (Jojobaolja kallpressad), Olea Europea Fruit Oil (Olivolja extra virgin), Citrus Limonum Oil (Citronolja), Citrus Decumana Oil (en variant av Grapefruktolja), Juniperus Communis Oil (Enbärsolja), Lavandula Angustifolia Oil (Lavendelolja), Geraniol (från citronoljan), Limonene (från citronoljan), Linalool (från lavendeloljan), Citral (från grapefruktoljan), Rosmarinus Officinalis (Rosmarin antioxidant).

Omdömen

Betyg 
2018-09-07

Väldigt härlig peeling

Jag älskar den här! Jag masserar in den i ansiktet och låter den oftast sitta kvar ett litet tag. Jag sköljer sen av den med ljummet vatten, torkar ansiktet försiktigt med en mjuk handduk samt sprayar lite rosenvatten. Till sist smörjer jag med några droppar argan- och mandelolja, och herregud vad min hud älskar detta! Peelingen tar bort all glåmig hud och ger den verkligen en boost! Jag har länge haft problemområden med både fet hud och torra partier men efter att jag börjat använda denna ett par gånger i veckan har min hud verkligen balanserats upp, så himla skönt!

    Skriv din recension!

    Skriv din recension

    Papaya Peeling 100ml

    Papaya Peeling 100ml

    Ekologisk enzympeeling från Maria Åkerberg som varsamt löser upp döda hudceller samt motverkar pormaskar.