Reducerat pris! Elektrolytpulver 150g Visa större

Better You
Elektrolytpulver 150g

127,20 kr

159,00 kr

-20%

Naturligt kosttillskott från Better You som återställer vätskebalansen. Pulvret har en god smak av citron.

Mer detaljer

Storlek:150g.

Beskrivning

När vi svettas och förlorar vätska förlorar vi också elektrolyter. Elektrolyter hjälper oss bland annat att upprätthålla vätskebalansen i kroppen och några av de viktigaste elektrolyterna är kalcium, kalium och magnesium. Better You Elektrolytpulver är helt naturligt och passar bra för dig som tränar och svettas mycket, har problem med vätskebalansen eller kanske bara badar bastu ofta. För att kroppen ska kunna ta upp elektrolyterna på bästa sätt har vi tillsatt kokosvattenpulver, som är naturligt rikt på elektrolyter. 

  • Innehåller salter & mineraler
  • Innehåller elektrolyter från kokosvattenpulver
  • Återställer vätskebalans
  • Bidrar till minskad trötthet & utmattning

Elektrolyter finns i vårt svett, urin och blod. Namnet elektrolyter kommer ifrån att de har en elektrisk laddning i kroppen. Vi förlorar elektrolyterna när vi exempelvis svettas eller går på toaletten. I denna produkt har vi tillsatt kokosvattenpulver för att kroppen på bästa sätt ska kunna ta upp elektrolyterna.

En obalans i elektrolyterna kan därför uppstå vid för mycket eller för lite träning, sjukdom eller magproblem som tex diarre och kräkningar. Livsmedel som naturligt har en bra balans av elektrolyter vid förlust av vätska är kokosnötsvatten och vattenmelon. Grönsaker  som broccoli och avokado är också rika på elektrolyter.

De viktigaste elektrolyterna är kalcium, kalium, magnesium och natrium. Kalcium behövs bland annat för muskelkontraktionen, kalium bidrar till muskelfunktionen och ett normalt blodtryck, magnesium har över 300 funktioner i kroppen och bidrar bland annat till att minska trötthet, nervsystemets normala funktion samt muskelfunktionen.

Storlek:150g.

Användning

Rekommenderad dos: Vid behov, blanda 1 portion (1skopa om 5mg) med 500 ml vatten i en shaker, flaska eller i ett glas och skaka/rör om.


Viktigt: Kosttillskott ersätter inte en allsidig kost. Rekommenderad dagsdos bör ej överskridas. Förvaras torrt och svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn. Produkten innehåller 1 st torkmedelspåse i klumpförebyggandesyfte.

Tillverkad i Sverige enligt HACCP och GMP standard.

Innehåll

Ingredienser: Kokosvattenpulver (från kokosnöt), natriumcitrat,kaliumcitrat, surhetsreglerandemedel, (äppelsyra), magnesiumcitrat, kalciumlaktat, natriumklorid, aromer, sötningsmedel (steviolglykosider).

Omdömen

Skriv din recension

Elektrolytpulver 150g

Elektrolytpulver 150g

Naturligt kosttillskott från Better You som återställer vätskebalansen. Pulvret har en god smak av citron.