MorEPA Smart Fats Omega-3 Visa större

MorEPA
MorEPA Smart Fats Omega-3

379,00 kr

Här får du i dig den dos omega-3 som du behöver med en kapsel om dagen.

Mer detaljer

Storlek:60 kap.

Beskrivning

Med MorEPA Smartfats får du i dig den dos omega-3 som du behöver med en kapsel om dagen. Denna kapsel innehåller en hög halt EPA i förhållande till DHA. EPA har visat sig vara speciellt viktigt för många av hjärnans funktioner.

MorEPA Smartfats innehåller högkoncentrerade omega-3-fettsyror vilket innebär att koncentrationen av omega3 är mycket hög. Ofta innehåller kosttillskott bara cirka 30 % omega 3. Smartfats har en koncentration på 85 %.

Därför behöver du bara ta en kapsel om dagen för att få i dig den mängd du behöver.

MorEPA Smartfats framställs helt utan kemiska lösningsmedel. Istället använder vi naturligt CO2, koldioxid, genom den unika processen superkritisk CO2 extraktion. Läs mer om denna metod under ”Varför välja MorEPA Omega-3”.

MorEPA Smartfats innehåller också Miradoxan, en balanserad blandning av rosmarin- och tokoferolextrakt som skyddar mot oxidation och gör att produkter behåller sin fräschör. Vi har också tillsatt apelsinolja i kapslarna för att undvika eftersmak.

Storlek:60 kap.

Användning

För vuxna, 1 kapsel dagligen i samband med måltid.

Kosttillskott bör inte användas som ersättning för en varierad kost och hälsosam livsstil. Rekommenderat dagligt intag bör inte överskridas.

EPA och DHA bidrar till hjärtats normala funktion vid ett dagligt intag av 250 mg EPA och DHA. DHA bidrar till att bibehålla normal hjärnfunktion och normal synförmåga vid ett dagligt intag av 250 mg DHA.

En förpackning innehåller 60 kapslar, två månaders förbrukning.

Innehåll

Koncentrerad fiskolja från djuphavsfisk (ansjovis, sardin och makrill), fiskgelatin, fukthetsbevarande medel: glycerol, apelsinolja, Miradoxan (blandning av rosmarin- och tokoferolrika extrakt)

Omdömen

Skriv din recension

MorEPA Smart Fats Omega-3

MorEPA Smart Fats Omega-3

Här får du i dig den dos omega-3 som du behöver med en kapsel om dagen.