MorEPA Mini med D-vitamin Visa större

MorEPA
MorEPA Mini med D-vitamin

289,00 kr

Omega-3 med högt innehåll av EPA och DHA  för barn och ungdomar som även innehåller D-vitamin.

Mer detaljer

Storlek:60 kap.

Beskrivning

MorEPA Mini är en familjeprodukt som används av både barn, ungdomar och vuxna. Den innehåller både en högkoncentration av EPA och DHA samt en liten mängd GLA och D-vitamin.

Omega-3-fettsyror är livsvikta för alla, i alla åldrar men under uppväxtåren är de extra viktiga. Alla miljardtals celler i kroppen behöver omega-3 för att deras skal ska fungera på bästa sätt och det gäller inte minst i hjärnan där det pågår en otrolig tillväxt och utveckling.

MorEPA Mini kapslarna kan sväljas hela eller öppnas och blandas i yoghurt, dressing, fruktjuice, smoothies och likande.

MorEPA Mini innehåller 424 mg koncentrerad fiskolja per kapsel. Av det är 250 mg EPA och 55 mg DHA. Just EPA har i vetenskapliga studier visat sig vara extra viktigt för hjärnan, för koncentration och inlärning. MorEPA Mini innehåller också en liten mängd Jättenattljusolja med fettsyran GLA som också är viktig för cellernas uppbyggnad.

MorEPA Mini är ett säkert kosttillskott som renats från orenheter som kvicksilver och andra skadliga ämnen. Reningen av fiskoljan görs med hjälp av en miljövänlig process och antioxideringsmedlet Miradoxan är också unikt och miljövänligt.

Miradoxan är unikt och finns i alla MorEPAs produkter. Det är en balanserad blandning av rosmarin- och tokoferolextrakt som gör att innehållet i kapslarna behåller sin fräschör. Det framställs genom en miljövänlig så kallad superkritisk CO2 extraktion. Läs mer om denna metod under ”Varför välja MorEPA Omega-3”.

Storlek:60 kap.

Användning

Som kosttillskott för barn och ungdomar: en kapsel två gånger dagligen, helst i samband med måltid.
Kapseln som är smaksatt med jordgubbsarom kan också öppnas och innehållet blandas i yoghurt, dressing, fruktjuice, smoothies och liknande, eller enligt läkares rekommendation.

Kosttillskott bör inte användas som ersättning för en varierad kost och hälsosam livsstil. Rekommenderat dagligt intag bör inte överskridas.

Innehåll

Koncentrerad [fiskolja] från djuphavsfisk (ansjovis, sardin och makrill), [fiskgelatin], fukthetsbevarande medel: glycerol, jordgubbsarom, nattljusolja, Miradoxan (blandning av rosmarin- och tokoferolrika extrakt), kolecalciferol koncentrat.

Omdömen

Skriv din recension

MorEPA Mini med D-vitamin

MorEPA Mini med D-vitamin

Omega-3 med högt innehåll av EPA och DHA  för barn och ungdomar som även innehåller D-vitamin.