PlusEPA Visa större

MorEPA
PlusEPA

499,00 kr

Kallpressad omega-3 med 95% EPA i en kapsel speciellt framtaget för dig som vill maximera ditt intag av fettsyran EPA.

Mer detaljer

Storlek:60 kapslar

Beskrivning

PlusEPA innehåller endast fettsyran EPA, 95%. Den är för både barn, ungdomar och vuxna. Den är speciellt framtaget för dig som vill maximera ditt intag av Omega-3-fettsyran EPA. Den har ingen smak och kapseln löses upp längre ner i magen. EPA är en multifunktionell fettsyra och studier visar att den är viktig för bl a cellernas funktion och kommunikation, motverkar inflammation, immunförsvaret, humöret och orken, tar bort nedstämdhet och trötthetssyndrom.

Det har gjorts en svensk studie på barn, 8-12 år, med ADHD på PlusEPA med mycket bra resultat. - Även en studie på vuxna med diagnosen depression med mycket bra resultat. Alla MorEPA produkter är kallpressade och de är helt ensamma om att använda den unika tillverkningsmetoden, superkritisk CO2 (koldioxid) extraktion.

Storlek:60 kapslar

Användning

För barn över 5 år, en kapsel om dagen i samband med måltid. För vuxna, två kapslar om dagen i samband med måltid.

PlusEPA har inte alls någon eftersmak.

Innehåll

Koncentrerad fiskolja från djuphavsfisk (ansjovis, sardin och makrill), bovint gelatin, fukthetsbevarande medel: glycerol, förtjockningsmedel: pektin, Miradoxan (blandning av rosmarin- och tokoferolrika extrakt), kalciumklorid.

Kosttillskott bör inte användas som ersättning för en varierad kost och hälsosam livsstil. Rekommenderat dagligt intag bör inte överskridas.

Omdömen

Skriv din recension

PlusEPA

PlusEPA

Kallpressad omega-3 med 95% EPA i en kapsel speciellt framtaget för dig som vill maximera ditt intag av fettsyran EPA.