Ekologisk Grön Avokadoolja - Loelle - Piggabutiken.se Visa större

Loelle
Ekologisk Grön Avokadoolja

139,00 kr

Återfuktande, mjukgörande och uppbyggande olja för både hud och hår.

Mer detaljer

Passar hudtyp: Alla hudtyper
Passar hårtyp: Alla hårtyper
Storlek: 100 ml

Beskrivning

Loelles ekologiska och kallpressade avokadoolja är en mellanfet, mycket återfuktande samt näringsrik olja. Dess rika innehåll av antioxidanter gör att den lämpar sig väl för behandling av solskadad hud. Oljan stöttar och påskyndar cellförnyelse vilket gör att den även gör sig till nytta för behandling av mogen och åldrad hud.

Oljan absorberas lagom snabbt, är fuktighetsbevarande samt väldigt mjukgörande. Denna produkt kan med fördel användas till torr, skadad samt känslig hud. Oljan binder fukten djupt ner i huden och verkar positivt för läderhudens elasticitet samt stadga. Fettsyrorna i avokadooljan hjälper den torra och tunna huden med återhämtning och uppbyggnad.

Avokadooljan fungerar även utmärkt som hårvård då den återfuktar, ger lyster samt kan hjälpa till att lindra besvär med torr hårbotten. Sägs även kunna stimulera hårtillväxt. Bra mot torra läppar och spruckna nagelband. Loelles avokadoolja är så rent att den även kan förtäras.

Avokadoträdet blir 3-4 meter högt i odlad form men kan växa sig hela 20 meter högt i det vilda. Det är av avokadons fruktkött man framställer oljan vilket ger den dess karaktärristiska gröna färg samt en mild något jordig doft av avokadofrukten.

Tips på hårmask:
Blanda 1 msk av Loelles Arganolja med 1 msk av Loelles avokadoolja, tillsätt ett ägg och eventuellt lite flytande honung. Massera in i hela håret och låt verka i 10 min. Shamponera och balsamera sedan som vanligt.

Passar hudtyp: Alla hudtyper
Passar hårtyp: Alla hårtyper
Storlek: 100 ml

Omdömen

Skriv din recension

Ekologisk Grön Avokadoolja

Ekologisk Grön Avokadoolja

Återfuktande, mjukgörande och uppbyggande olja för både hud och hår.

Kunder som köpt denna produkt köpte också: