Erbjudande Energy Mix - Örter och Frukt Visa större

Dr. Sannas
Gryningsblandning - Energy Mix

254,00 kr

299,00 kr

-45,00 kr

Gryningsblandning (fd. Energy Mix) är en sammansättning av örter, frukter och bär som ska ge mer energi i vardagen.

Mer detaljer

Storlek:125 g

Denna produkt är

Beskrivning

Dr Sannas Energy Mix är en Ekologisk, raw ört- frukt- och bärmix med adaptogenen sibirisk ginseng. Allt är råtorkat vid max 40 grader.

Energy Mix är en sammansättning av örter, frukter och bär som är speciellt utvalda för att ge mer energi i vardagen. Sibirisk ginseng, även kallad rysk rot, hör till familjen för adaptogena örter som anses bidra till ökat välbefinnande och prestation genom att stödja kroppen mentalt och fysiskt då kroppen bäst behöver det- vid svaghet, utmattning och trötthet. Rysk rot har en positiv effekt på återhämtningsprocessen vid all form av ansträngning och ger både mental och fysisk energi. Roten har använts flitigt av idrottsmän på elitnivå då den ökar syrgasutnyttjandet i arbetande muskler och återhämtningen blir snabbare efter ett träningspass.

Allt är råtorkat vid max 40 grader. Alla ingredienser är ekologiska och kontrollerade av EU-lövet. Energy Mix passar utmärkt att blanda i exempelvis smoothien, chiapuddingen, rawfoodbollarna eller valfri dryck.

Gotu Kola 

Gotu Kola klassas som en av de kraftfullaste örterna inom ayurveda och är känd för sin positiva inverkan på cirkulation, matsmältning och mental prestationsförmåga. Den bidrar till en normal blodcirkulation och kognitiv funktion samt stödjer matsmältningen.

Sibirisk ginseng (rysk rot)

Sibirisk ginseng (rysk rot) Sibirisk ginseng, även kallad rysk rot, hör till familjen för adaptogena örter som anses bidra till ökat välbefinnande och prestation genom att stödja kroppen mentalt och fysiskt då kroppen bäst behöver det- vid svaghet, utmattning och trötthet. Rysk rot har en positiv effekt på återhämtningsprocessen vid all form av ansträngning och ger både mental och fysisk energi. Roten har använts flitigt av idrottsmän på elitnivå då den ökar syrgasutnyttjandet i arbetande muskler och återhämtningen blir snabbare efter ett träningspass.

Dr Sanna Ehdins tips:

Jag kickar igång dagen varje morgon med 1-2 teskedar Energy Mix. Ser också till att fylla på med energi vid behov genom att inta Energy Mix under dagen eller efter träningspasset. Jag tillsätter det i ett glas vatten, mandeldryck eller smoothie. Energy Mix kan med fördel kombineras med valfri annan smoothiemix från Dr Sannas och kan hjälpa till att förhöja smaken på dessa. Inta gärna 1 msk kallpressad kokos- eller olivolja samtidigt.

Storlek:125 g

Användning

1-2 teskedar blandas i exempelvis smoothien, chiapuddingen, raw food-bollen eller i valfri dryck. Energy Mix går utmärkt att mixa med Dr Sannas övriga rawfoodpulver. För ökad mättnadskänsla, inta gärna 1 msk ekologisk kokosolja eller olivolja till mixen.

Innehåll

Ingredienser:
Rawfoodpulver från baobab, siberian ginseng, gotu kola, amalaki, nypon, ananas och lucuma. Alla ingredienser är EKO.

Näringsvärde per 100g:
Energivärde 220,95 Kcal, 922,32 kJ,
Fett 0,55 g,
-varav mättat fett 0,26 g,
Kolhydrater 28,69 g,
-varav sockerarter 15.6 g,
Fibrer 25 g,
Protein 4,66 g,
Salt 0,27 g

Omdömen

Skriv din recension

Gryningsblandning - Energy Mix

Gryningsblandning - Energy Mix

Gryningsblandning (fd. Energy Mix) är en sammansättning av örter, frukter och bär som ska ge mer energi i vardagen.