Black Visa större

Maria Åkerberg
Mascara Volume - Black

189,00 kr

Mascara som öppnar upp ögat och ger fransarna en diskret effekt. Ny formula!

Mer detaljer

Storlek:10 ml
FärgSvart
EgenskapLängd
EgenskapVolym

Denna produkt är

Beskrivning

Ny, förbättrad formula! Mascara Volume Black är en ekologisk mascara med en välarbetad formula. Den har en smidig applikator som täcker alla fransar från rot till topp, samtidigt som den lyfter och separerar fransarna för att skapa en fylligare franslinje som ger volym.

Mascaran innehåller hudvänliga, vegetabiliska och veganvänliga ingredienser. Den är berikad med vax från Ris och Karnauba som hjälper att bygga upp fransarnas volym.

Den svarta färgen kommer från naturliga mineraler såsom Järnoxider.

Storlek:10 ml
FärgSvart
EgenskapLängd
EgenskapVolym

Användning

Applicera ett lager Mascara Volume Black för ett naturligt resultat. För en mer markerad, effektfull ögonmakeup, applicera flera lager. 

Använd inte olja eller ögoncreme för nära fransarna, då det kan lösa upp mascaran. Pudra gärna närmast ögonen, så sitter mascaran bättre.

Torka av borsten på rent papper om det blir klumpar. ”Pumpa” inte in luft i mascaran. Om du skulle råka få mascara i ögat kan det orsaka en svidande känsla, men det är inget farligt.

Tvätta bort Mascara Volume Black med Eye Makeup Remover eller Pre-Cleansing Oil Gentle.

Innehåll

Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Aqua Purificata/Water, Stearic Acid, Glyceryl Stearate, Cera Flava (Beeswax), Sorbitol, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Rosa Canina (Dog Rose) Fruit Oil, Mel, Palmitic Stearic Triglyceride, Acacia Senegal Gum, Helianthus Annus (Sunflower) Seed Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil.
+/- Cl 77499 (Iron Oxide).

Omdömen

Skriv din recension

Mascara Volume - Black

Mascara Volume - Black

Mascara som öppnar upp ögat och ger fransarna en diskret effekt. Ny formula!