Erbjudande L-Argiplex Total Man Visa större

L-Argiplex
L-Argiplex Total Man

299,00 kr

Lustprodukt för män utvecklad tillsammans med några av Sveriges experter på området sex, lust och funktion.

Mer detaljer

Beskrivning

I snart 15 år har L-Argiplex varit Sveriges mest älskade lustprodukt för män och kvinnor. Forskning och utveckling är något som fortgår hela tiden och därför är det nu dags att presentera tredje generationens L-Argiplex.

Den är utvecklad tillsammans med några av Sveriges experter på området sex, lust och funktion. De har sammanfogat tre aminosyror L-Citrullin och nykomlingen L-Ornitin med L-Arginin som är den centrala beståndsdelen. Den innehåller även Ginseng för normal sexlust och vitalitet samt för att motverka trötthet. L-Argiplex Kvinna innehåller Biotin som bidrar till normal energiomsättning och till att bibehålla normala slemhinnor. Inte nog med det, nu får du även din dos D-vitamin i samma tablett. Så besegra lusttjuvarna och ta tillbaka lusten i ditt liv och få fart på sexlivet.

L-Argiplex Total Man innehåller:
Ginseng bidrar till normal sexlust, vitalitet och motverkar trötthet, samt bidrar till normal mental och fysisk prestationsförmåga. Vitaminer (t ex vitamin C, B6, B12 & folsyra) bidrar till att minska trötthet och utmattning, och till immunsystemets normala funktion. Bioperine® (Piper Nigrum L.) bidrar till upptaget av näringsämnen. Vitamin D bidrar till immunsystemets normala funktion.

Användning

Rekommenderat intag: 4 tabletter dagligen i 14 dagar. Därefter kan intaget justeras till 2 tabletter dagligen. Tabletterna kan delas och intas vid samma tillfälle under dagen.

Tabletterna är helt vegetabiliska. Ta L-Argiplex Total Man kontinuerligt för bästa resultat. Intas tillsammans med mat.

Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil.

Innehåll

L-Citrullin, L-Arginin, magnesium (magnesiumcitrat), fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa), L-Ornitin, bärare (hydroxipropylmetylcellulosa), maltodextrin, ytbehandlingsmedel (hydroxipropylmetylcellulosa, titandioxid, talk, glycerol), magnesium (magnesiumoxid), ginsengextrakt (rot från Panax gingseng C.A. Meyer), vitamin C från Ester-C® (kalciumaskorbat), rosenrotextrakt (Rhodiola rosea), ytbehandlingsmedel (magnesiumsalter av fettsyror), vitamin E (D-alfa-tokoferylvätesuccinat), selen (L-selenometionin), vitamin D (kolekalciferol), svartpepparextrakt (Piper nigrum L.), vitamin B12 (cyanokobalamin), vitamin B6 (pyridoxinhydroklorid), riboflavin, folsyra (pteroylmonoglutaminsyra), biotin (D-biotin).

Innehåll per dagsdos:2 tabletter4 tabletter%DRI*
Mix av aminosyrorna
(L-Citrullin, L-Arginin, L-Ornitin)
1608 mg3215 mg**
Ginsengextrakt, 15%70 mg140 mg**
varav ginsenoider11 mg21 mg**
Svartpepparextrakt Bioperine®1,5 mg3 mg**
Vitamin D Vitashine®5 μg10 μg100/200%
Vitamin E10 mg α-TE20 mg α-TE83/167%
Vitamin B61 mg2 mg71/143%
Folsyra100 μg200 μg50/100%
Vitamin B121,25 μg2,5 μg50/100%
Vitamin C Ester-C®40 mg80 mg50/100%
Magnesium100 mg200 mg27/53%
Zink7,5 mg15 mg75/150%
Selen28 μg55 μg51/100%
* Dagligt referensintag. ** Ej fastställt

Omdömen

Skriv din recension

L-Argiplex Total Man

L-Argiplex Total Man

Lustprodukt för män utvecklad tillsammans med några av Sveriges experter på området sex, lust och funktion.