Reducerat pris! Shampoo for Hair and Body Visa större

Sweden Eco
Shampoo for Hair and Body

176,00 kr

220,00 kr

-20%

Ekologisk duchgel/schampo för män. Innehåller milda ingredienser som återfuktar både kropp och hår.

Mer detaljer

Storlek:200 ml.

Denna produkt är

Beskrivning

Mild ekologisk duschkräm/schampo för kropp och hår som återfuktar effektivt. Innehåller argan- och jojobaolja som skyddar, vårdar och stärker hår och hud.

Sweden Eco – Skincare for men är hudvård för den medvetne mannen. För dem som vill ha bra resultat på sin hud och samtidigt värna om sin hälsa och vår miljö. Våra produkter är 100 % naturliga och till största del tillverkade av ekologiskt certifierade råvaror. Råvarorna är utvalda med omsorg och hela tillverkningen sker i Sverige. Basen i produkterna är aloe vera och grönt te. Det gör produkterna effektiva, skonsamma och dryga. Produkterna har en lätt och fräsch doft av sandelträ och kryddnejlika.

Erbjudandet gäller tom. 31/7

Storlek:200 ml.

Användning

Blanda en liten mängd med vatten i handen och fördela över vått hår och på kroppen. Massera in och skölj ur, avsluta gärna med svalt vatten. Bra vid torr hud och hårbotten. Passar alla hud- och hårtyper.

Innehåll

Kinesiskt grönt te, 2 vegetabiliskt tvättämne, havssalt, vegetabiliskt glycerol, vegetabiliskt tvättämne, arganolja, provitamin B5, jojobaolja, trollhasselvatten, veteprotein, gurkkärnmjöl, mjölksyra, 2 växtsalter, naturligt natriumsalt, växtparfym, 3 vegetabilisk fuktbindare, vatten.

Omdömen

Skriv din recension

Shampoo for Hair and Body

Shampoo for Hair and Body

Ekologisk duchgel/schampo för män. Innehåller milda ingredienser som återfuktar både kropp och hår.