Argan olja 30 ml EKO - Crearome Visa större

Crearome
Arganolja

109,00 kr

Ekologisk kallpressad arganolja som gör huden mjuk och smidig.

Mer detaljer

Storlek:30 ml

Denna produkt är

Beskrivning

Vegetabilisk arganolja har traditionellt i Marocko används den som solskyddsmedel samt hår- och ansiktsolja vid eksem och andra utslag. Arganolja är en halvfet olja med ett stort innehåll av E-vitamin, karotin, triterpener och fytosteroler är rik på E-vitamin, karotin och växtsteroler. Den gör huden mjuk och smidig. Den är känd som en fantastisk hårolja! arganoljan skyddar, vårdar och stärker håret. Kan användas som hårinpackning eller bara masseras in i hårbottnen och dras ut i längderna före hårtvätt. Vid inpackning, låt verka i 15-30 minuter.

Naturlig produkt: Naturkosmos deklarerar härmed att Argan kallpressad Eko består enligt tillverkaren till 100% av naturliga råvaror.

Ej GMO: Naturkosmos deklarerar härmed att Argan kallpressad Eko som tillhandahålls för kommersiellt bruk är enligt tillverkaren fri från GMO.

Ej testad på djur: Naturkosmos deklarerar härmed att Argan kallpressad Eko som tillhandahålls för kommersiellt bruk har inte enligt tillverkaren testats på djur.

Crearome följer den internationella standarden för ”Ej testat på djur”, Humane Cosmetics Standard (HCS). Svenskt kontrollorgan är Djurens Rätt. Ej BSE NKK deklarerar härmed att Argan kallpressad Eko som tillhandahålls för kommersiellt bruk är enligt tillverkaren fri från BSE. Ej nanopartiklar NKK deklarerar härmed att Argan kallpressad Eko som tillhandahålls för kommersiellt bruk är enligt tillverkaren fri från nanopartiklar. Säkerhetsdatablad Tillhandahålles på begäran.

Storlek:30 ml

Användning

Vegetabilisk arganolja har traditionellt i Marocko används den som solskyddsmedel samt hår- och ansiktsolja vid eksem och andra utslag.

Den är även känd som en fantastisk hårolja! arganoljan skyddar, vårdar och stärker håret. Kan användas som hårinpackning eller bara masseras in i hårbottnen och dras ut i längderna före hårtvätt. Vid inpackning, låt verka i 15-30 minuter.

Omdömen

Skriv din recension

Arganolja

Arganolja

Ekologisk kallpressad arganolja som gör huden mjuk och smidig.