Universalkräm - Quick Repair Cream - Q for skin - Piggabutiken.se Visa större

Q for Skin
Universalkräm - Quick Repair Cream

299,00 kr

Mjukgörande, skyddande och näringsrik kräm för både kroppen och ansiktet som passar både vuxna och barn. 

Mer detaljer

Passar hudtyp:Alla hudtyper
Storlek:200 ml

Beskrivning

En ansikts- och kroppskräm med dokumenterad effekt för dig med känslig och torr hud. En naturligt och effektivt mjukgörande kräm som fett- och fuktbalanserar huden. Rik på Omega 3 och GLA (Omega 6). Quick Repair Cream kan med fördel användas på hela kroppen, även i ansiktet. Den passar såväl den vuxna huden som baby- och ungdomshud. För bästa resultat är det bra om du skyddar huden innan dusch/bad med universaloljan Sensitive Blaccurrant Oil.

-Parfymfri
-Fri från mineralolja
-Fri från parabener
-pH 6

VERKSAMMA SUBSTANSER
-Vitamin B5
-Svartvinbärsfröolja
-Shoreasmör
-E-vitamin

DOKUMENTERAD EFFEKT
-Fett- och fuktbalanserar hudbarriären
-Mjukgörande
-Minskar hudtorrhet

Passar hudtyp:Alla hudtyper
Storlek:200 ml

Innehåll

Aqua, Olea Europaea Fruit Oil*, Glycerin*, Panthenol, Propanediol*, Shorea Stenoptera Seed Butter*, Cetearyl Alcohol*,Glyceryl Stearate*, Cetearyl Olivate*, Sorbitan Olivate*, Glyceryl Caprylate*, Caprylyl Glycol, Ribes Nigrum Seed Oil*, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract*, Tocopherol, Xanthan Gum*, Sodium Gluconate*, Caprylhydroxamic Acid

(*=vegetabilisk)

Omdömen

Betyg 
2018-09-13

Bästa krämen!!!

Fick tips om att prova denna till min sons eksemhud med klåda, eftersom jag inte var så förtjust i kortisonsalvan. Krämen blev snabbt oumbärlig, eftersom den otroligt nog har hjälpt till att få sonens hud mjuk och fin och lindra hans torra eksem. Känns även bra i hjärtat att använda produkter med fint innehåll till det bästa man har. Fick även själv problem med torr, känslig hud i ansiktet en period och började då använda krämen, både till kropp och ansikte. Fungerar så bra att den blivit oumbärlig i min familj.

  Betyg 
  2018-09-13

  5/5⭐️

  Favoritkrämen i toalettskåpet! Klibbar inte och den är perfekt som handkräm på vinterfrasiga händer. Används av hela familjen året om!

   Skriv din recension!

   Skriv din recension

   Universalkräm - Quick Repair Cream

   Universalkräm - Quick Repair Cream

   Mjukgörande, skyddande och näringsrik kräm för både kroppen och ansiktet som passar både vuxna och barn.