Hårkontroll Boost Visa större

Hårkontroll
Hårkontroll Boost

349,00 kr

Kosttillskott som ger näring för hår och naglar samt för att bevara hårets normala pigmentering.

Mer detaljer

Storlek:60 tab.

Beskrivning

Hårkontroll är hår- och nagelstyrka inifrån, ett kosttillskott speciellt framtaget för att ge viktig näring till hår och naglar och innehåller biotin som bidrar till att bevara normalt hår, zink och selen som bidrar till att bevara normalt hår och normala naglar, och koppar som bidrar till att bevara hårets normala pigmentering. Hårkontroll innehåller också en mängd andra vitaminer och mineraler, extrakt av kiselrikt bambu samt hirs, ett av våra nyttigaste sädesslag. Kort och gott: Hårkontroll Boost boostar håret så att det bibehåller sin normala glans och styrka, i synnerhet när det känns lite ”trött”!

Hårroten får sin näring med blodcirkulationen och här bestäms också hårets karaktär, kvalitet, färg, form och styrka. För att bibehålla ett friskt och välmående hår med glans och styrka är det viktigt att hårroten får tillräckligt med näring. Därför kan det vara bra att då och då komplettera kosten med det lilla extra. För hårglädjen.

Storlek:60 tab.

Användning

2 tabletter dagligen i samband med måltid. Rekommenderad dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil.

Innehåll

Fyllnadsmedel (mikrokristallinisk cellulosa, E468), keratin (Cynatine® HNS), zinkoxid, kopparsulfat, niacinamid (B3), pantotensyra (B5), vitamin B6, biotin, klumpförebyggande medel (kiseldioxid), ytbehandlingsmedel (magnesiumsalter av fettsyror, hydroxipropylmetylcellulosa, titandioxid, polyetylenglykol), arom (vanilj), sötningsmedel (steviolglykosider).

Omdömen

Skriv din recension

Hårkontroll Boost

Hårkontroll Boost

Kosttillskott som ger näring för hår och naglar samt för att bevara hårets normala pigmentering.