Reducerat pris! Kit för torra slemhinnor Visa större

Q for Skin
Kit för torra slemhinnor

489,00 kr

539,00 kr

-50,00 kr

Kit med två produkter som kan lindra besvär med torra slemhinnor - inifrån och utifrån.

Mer detaljer

Storlek:200 ml x 80 kap.

Beskrivning

Torra slemhinnor är ett otroligt vanligt bekymmer. Många kvinnor lider i många år utan att få hjälp. Det är hemskt att kvinnor ska få lida så mycket och här är två produkter som kan hjälpa.

Blackcurrant Oil

En mild vegetabilisk universalolja som kan användas på hela kroppen, hårbotten, underliv, näsa och örongångar. Denna olja är helt oparfymerad och lämplig för dig som har torr, röd och irriterad hud.

Svartvinbärskapslar

Rekommenderas som kosttillskott till dig med torr hud/slemhinnor. Oljan har ett högt inehåll av omegafetter och är av naturen rik på SDA ( Omega3), GLA (Omega 6), E-vitamin (antioxidant) och betakaroten som är väsentlig näring för en frisk hudbarriär/slemhinnor. Betakaroten omvandlas i våra kroppar till A-vitamin som hjälper till att bibehålla en frisk hud.

Storlek:200 ml x 80 kap.

Användning

Blackcurrant Oil

Du applicerar den lätt genom att spraya den i handflatan och doppa fingertopparna i oljan för att sedan massera på problemområdet. Det är bra om du skyddar irriterad hud innan dusch/bad med denna olja. Men den är även skön att applicera efter dusch/bad eller som massageolja. Rekommenderas även vid blöjirritation, känsligt underliv och känslig hud.

Svartvinbärskapslar

Dosering: Inledningsvis 1 kapsel/dag tillsammans med måltid, därefter 1-4 kapslar/dag. Dosering bör inte överskridas.

Innehåll

Blackcurrant Oil

Caprylic/Capric Triglyceride*, Cocoglycerides*, RibesNigrum Seed Oil*, Tocopheryl Acetate, ButyrospermumParkii Butter*, ButyrospermumParkii Butter Extract*, Tocopherol, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract*.
(*= Vegetabilisk)

Svartvinbärskapslar

Naturligt ren vegetabilisk koldioxidextraherad Svartvinbärsfröolja (72%) av uteslutande nordiska
frön. Vegetabilisk kapsel (modifierad majsstärkelse, glycerol, stabiliseringsmedel: karragenan,
surhetsreglerande medel: natriumfosfat). Oljan innehåller av naturen rikligt med GLA (Omega 6) och SDA (Omega 3). Förhållandet Omega 3: Omega 6 är 1:3,8.

Omdömen

Skriv din recension

Kit för torra slemhinnor

Kit för torra slemhinnor

Kit med två produkter som kan lindra besvär med torra slemhinnor - inifrån och utifrån.