Belladot
Menskopp - Evelina

219,00 kr

Menskoppen är ett mensskydd som du kan använda om och om igen. Det är både ekonomiskt och miljövänligt.

Mer detaljer

Beskrivning

Belladot Evelina menskopp är ett mensskydd som är både miljövänligt och ekonomiskt jämfört med andra, eftersom du använder menskoppen om och om igen. Den är också ett bra alternativ till tamponger, om du har problem med torra och sköra slemhinnor. Evelina påverkar inte pH-balansen.

Du kan tryggt använda Belladot Evelina när du sover, tränar, simmar eller är på resa. Menskoppen har kapacitet att rymma mer vätska än tamponger, vilket minskar dina toabesök och ger en friare känsla.

Belladot Evelina är framställd av medicinskt silikon och är mjuk och lätt att använda.

Tips: Det kan ta några gånger att bli bekväm med insättandet. Vi rekommenderar därför ett trosskydd som ”säkerhetsskydd”, tills du tränat dig att få menskoppen korrekt på plats.

Allergitestad medicinsk silikon.
Återvinningsbar.
Finns i två storlekar.

Storleksanvisning:
Size 1: Diameter 40mm, längd 45mm - för lätt till måttlig mängd. Passar oftast bäst för kvinnor som är 30 år eller yngre och endast fött barn via kejsarsnitt eller inte alls.
Size 2: Diameter 45mm, längd 55mm - för måttlig till riklig mängd. Passar oftast bäst för kvinnor som är över 30 år och/eller fött barn vaginalt.

 Förvara menskoppen i medföljande påse när den inte används.

Användning

I ändan på menskoppen finns en utskjutande del, som du drar i när koppen skall ut. Skulle den kännas för lång, klipper du enkelt av den i önskad längd. Evelina är enkel att rengöra/desinficera. Koka menskoppen i vanligt vatten 5 –7 minuter eller använd Belladot Cleansing Gel, innan första införandet i varje mensperiod.

Omdömen

Betyg 
2017-08-25

Menskopp

Något som alla kvinnor borde ha! Så smidigt på alla sätt, och billigt!

    Skriv din recension!

    Skriv din recension

    Menskopp - Evelina

    Menskopp - Evelina

    Menskoppen är ett mensskydd som du kan använda om och om igen. Det är både ekonomiskt och miljövänligt.