Tvättnötter Visa större

Biosa
Tvättnötter

249,00 kr

Naturliga tvättnötter som rengör och mjukgör tvätten, även skonsamma mot huden. 

Mer detaljer

Passar hudtyp:Alla hudtyper
Passar hudtyp:Känslig hy
Storlek:1 kg

Beskrivning

Naturligt tvättmedel i form av tvättnötter. Några av alla bra egenskaper är:

- De är dryga 
- Gör tvätten mjuk 
- Hudvänliga 
- Kan återanvändas upp till 3 gånger 
- Miljövänliga

Biosa Tvättnötter är ett helt naturligt tvättmedel som gör tvätten både mjuk och ren. Biosa Tvättnötter innehåller saponin som är ett medel med unika egenskaper och som är ytterst lämligt till både tvätt av kläder och personlig hygien. Biosa Tvättnötter gör tvätten härligt mjuk och är samtidigt mycket skonsam mot huden. Därför lämpar de sig ypperligt för små barn och allergiker. Biosa Tvättnötter kan användas till både klädtvätt – kulör-, bomull och skontvätt – samt till hår-, golv-, möbel- och biltvätt.

Det går till och med bra att använda till disken.Dessutom kan ett avkok också sprejas på plantor där saponinen verkar som ett naturligt skadedjursbekämningsmedel, utan att varken planta eller miljö tar skada. Biosa Tvättnötter är både miljövänliga, hudvänliga och dryga att använda. Biosa Tvättnötter kan återanvändas upp till 3 gånger och till sist komposteras.

Passar hudtyp:Alla hudtyper
Passar hudtyp:Känslig hy
Storlek:1 kg

Användning

Biosa Tvättnötter kan användas till både klädtvätt – kulör-, bomull och skontvätt – samt till hår-, golv-, möbel- och biltvätt. Det går till och med bra att använda till disken.Dessutom kan ett avkok också sprejas på plantor där saponinen verkar som ett naturligt skadedjursbekämningsmedel, utan att varken planta eller miljö tar skada. 

Innehåll

Nötskal som innehåller naturlig såpa (saponin).

Omdömen

Skriv din recension

Tvättnötter

Tvättnötter

Naturliga tvättnötter som rengör och mjukgör tvätten, även skonsamma mot huden.