Aleppotvål 20% Visa större

Alepeo
Aleppotvål 20%

115,00 kr

Ekologisk aleppotvål från Alepeo med 20% lagerbärsolja. Passar till kropp, hår, fläckar på kläder och mycket mer.

Mer detaljer

Storlek:200 g

Denna produkt är

Beskrivning

Aleppotvål 20% är en certifierad aleppotvål som består av en ekologisk bas gjord på mild olivolja tillsammans med den vårdande lagerbärsoljan. Den rengör både kropp, ansikte och hår och kan även användas till att få bort fläckar på kläder och som en raktvål. Den är verkligen en allrengöring som passar till en hel del. 

- Tvålen är mycket välgörande för hyn. Den kan med fördel användas för torr eller känslig hud.
- Den höga kvalitén och dess renhet gör även tvålen lämplig som babytvål. Desto högre innehåll av lagerbärsolja desto mer välgörande och vårdande för känslig hy.
- Tvålen kan användas som både kropp och ansiktstvål. 
- Den fungerar även som ett mycket vårdande och bra schampo, vid besvär i hårbotten använd med fördel tvål med högt innehåll av lagerbärsolja.
- Alla tvålarna kan användas som raktvål av både kvinnor och män, desto känsligare hud, desto högre innehåll av lagerbärsolja rekommenderas.
- På grund av lagerbärsoljans antiseptiska, återfettande samt milda egenskaper är tvålen även en utmärkt intimtvål.
- De fins oljorna från tvålen kan också användas som hårvax. Fukta tvålen och gnid in oljorna i händerna och stryk ut dem i håret. Oljorna stelnar efter ett kort tag och sköljs sedan enkelt bort med vatten.
- Tvålen kan även användas för fläckborttagning (fettfläckar). Gnid in tvålen på fläckarna och maskintvätta direkt efteråt.
- Till sist kan nämnas att tvålen även löddrar i saltvatten. Vilket uppskattas av till exempel båtägare eller alla som vill kunna tvätta sig i havet.
- Perfekt för idrottare som duschar mycket eftersom tvålen rengör både hud och hår. Samtidigt blir man återfuktad och insmord. Det går dessutom att tvätta träningskläderna med tvålen efter träning. 

Allt detta med en enda produkt!

Lathund för olika  användningsområden

Användningsområde            Tvåltyp: Innehåll av lagerbärsolja

*Torr och känslig hy: 4-30% beroende på hudproblem

*Normal hy: 4-12%

*Kropp och ansiktstvål: 4-30% beroende på eventuella hudbesvär

*Sminkborttagning: 4-30% alt. flytande bodywash natural

*Tonårshy: 12-30%

*Schampo: 4-30% beroende på eventuella hudproblem

*Raktvål: 12-30%

*Insektsbett: 20-30%- Gnid med en fuktad tvål direkt på bettet och låt sitta kvar. (klådan förvinner snabbt)

*Intimtvål: 4-12%

*Hårvax: 4-30%

*Löddrar i saltvatten: 4-30%

Storlek:200 g

Användning

Förvaringstips:

Efter att du använt tvålen, skölj gärna av den och låt torka i några minuter. Det kan du göra för att med fördel kunna förvara den i sin originalförpackning av papper. Vill man inte det så rekommenderas en tvålkopp eller liknande, om man till exempel vill ha den vid sitt handfat. Ett tips är då att välja en tvålkopp med galler och uppsamlingsfat under för att ta vara på och använda sig av de fina oljorna som samlas i uppsamlingsfatet. Går att använda separat för hudvård, hårvax, småsår m.m.

Innehåll

Olea Europaea Fruit Oil (huile d'olive de deuxième pression), Laurus Nobilis Fruit Oil (huile de baies de laurier 20%), Aqua, Sodium Hydroxide*.

Omdömen

Skriv din recension

Aleppotvål 20%

Aleppotvål 20%

Ekologisk aleppotvål från Alepeo med 20% lagerbärsolja. Passar till kropp, hår, fläckar på kläder och mycket mer.