Reducerat pris! Andasin - 90 kaps Visa större

Better You
Andasin

203,00 kr

239,00 kr

-36,00 kr

Kosttillskott för att stödja kroppen vid milda förkylningssymptom och halsbesvär.

Mer detaljer

Storlek:90 kap.

Denna produkt är

Beskrivning

Andasin ett komplex innehållande dem klassiska ingredienserna fläder, timjan och bockhornsklöver. Detta ingredienser har klassiskt sätt använts för att stödja kroppen vid milda förkylningssymptom och halsbesvär.

- Klassiska husmors ingredienser vid mildare förkylningar och halsont
- Fläder, bockhornsklöver och timjan i ett
- Vegangodkänd produkt

Fläder har kallats ett mirakelbär och är känt för sina antioxidanta egenskaper och i en studie visade fläder att det minskade symptomen för förkylning och influensa.

Flädret i Andasin fungerar även förebyggande mot förkylningar. Bockhornsklöver har i århundraden använts medicinalt och har kallats ett vinter elixir som inte bara har använts för att stötta kroppen vid förkylningssymptom utan även förhindra uppkomsten och stödja immunförsvaret. Timjan har använts som hostmedicin i tusentalsår och sägs vara lindrande vid luftrörsproblem. Timjan innehåller bland annat både C-vitamin och järn som båda stärker ditt immunsystem.

Erbjudandet gäller tom. 24/2 eller så långt lagret räcker.

Storlek:90 kap.

Användning

Rekommenderad dagsdos: Vid behov intag 2 kapslar 3 gånger dagligen i samband med måltid. Om du vill undvika den vegetabiliska kapseln kan innehållet tömmas direkt i vatten eller valfri vätska.


Viktigt: Kosttillskott ersätter inte en allsidig kost. Rekommenderad dagsdos bör ej överskridas. Rekommenderas ej till gravida, under amning eller personer som medicineras. Förvaras torrt och svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn. Better You använder naturliga råvaror, därför kan smak och färg variera något.

Innehåll

Fläderbärsextrakt, bockhornsklöverextrakt 4:1 (Trigonella foenum-graecum), Timjansextrakt, mikrokristallin cellulosa, vegetabilisk kapsel av cellulosa (HPMC).

Omdömen

Skriv din recension

Andasin

Andasin

Kosttillskott för att stödja kroppen vid milda förkylningssymptom och halsbesvär.