Reducerat pris! FastTrack Visa större

Medica Natumin
FastTrack

349,00 kr

399,00 kr

-50,00 kr

FastTrack är ett naturligt kosttillskott  som kan resultera i en effektiv viktnedgång, på ett naturligt sätt. 

Mer detaljer

Storlek:60kap.

Beskrivning

Det är välkänt att det kan vara svårt att följa olika dieter och träningsprogram för att komma ner till en idealvikt, och det finns många viktreducerande produkter på marknaden utan bestående och vetenskapligt dokumenterad effekt. FastTrack är det ultimata kosttillskottet när du vill nå din målvikt. Helt naturligt, tack vare extrakt från gurkmeja, curry- och pepparrotsblad. Den unika sammansättningen utgör det aktiva ämnet Slendacor som ser till att färre nya mogna fettceller bildas och de existerande fettcellerna minskar.

FastTrack innehåller ett patenterat synergistiskt komplex av 3 botaniska extrakt som har använts inom traditionell medicin genom århundraden. Tillsammans verkar de här aktiva extrakten genom att hemma bildandet av nya mogna fettceller i kroppen och dessutom minimeras ansamlingen av fett i de befintliga fettcellerna. Detta leder till att färre nya mogna fettceller bildas och att de existerande fettcellerna blir mindre – något som resulterar i en effektiv viktnedgång, på ett naturligt sätt.

Ofta definieras området runt mage och höfter som problemområde där det är svårt att bli kvitt de extra kilona. FastTrack har dokumenterad effekt på dessa problemområden från 2 olika vetenskapliga studier. Studierna visar att ett intag av FastTrack (Slendacor) bidrog till att minska midje- och höftmåttet på ett mer effektivt sätt än vid hjälp av endast diet och träning.

Storlek:60kap.

Användning

2 kapslar dagligen. 1 kapsel på morgonen och 1 kapsel på eftermiddagen.

Rekommenderat intag bör inte överskridas.

Förvaras torrt i rumstemperatur och oåtkommligt för små barn.

Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil.

Innehåll

Moringa oleifera-extrakt, Murraya koenigii-extrakt, Curcuma longa-extrakt, vegansk kapsel (cellulosa, vatten), klumpförebyggande medel (trikalciumfosfat, magnesiumsalt av fettsyror)

Omdömen

Skriv din recension

FastTrack

FastTrack

FastTrack är ett naturligt kosttillskott  som kan resultera i en effektiv viktnedgång, på ett naturligt sätt.