Unisex Deodorant Visa större

c/o Gerd
Unisex Deodorant

199,00 kr

Ekologisk deodorant roll-on från c/o Gerd som är helt fri från aluminiumklorid, parabener och alkohol. Unisex formula!

Mer detaljer

FormulaRoll-on
Storlek:60 ml.

Beskrivning

Ekologisk deodorant i roll-on design som är helt fri från aluminiumklorid, parabener och alkohol. Bevarar den fräscha känslan hela dagen. Motverkar effektivt odör utan att irritera huden.

FormulaRoll-on
Storlek:60 ml.

Användning

Dagligen vid behov och efter dusch. Appliceras på torr hud.

Innehåll

Aqua, Potassium Alum (deokristall), Triethyl Citrate (citronsyraester), Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Sodium Bicarbonate (natriumbikarbonat), Xanthan Gum (xantangum), Glyceryl Caprylate, Cupressus Sempervirens Oil (cypress), Aniba Rosaeodora Wood Oil (rosenträ), Lactic Acid (mjölksyra).

Omdömen

Betyg 
2020-04-25

Mycket bra produkter!

Supernöjd med denna deo! Båda jag och min sambo använder den. Doftar fräscht och lämnar ingen dålig lukt 12 - 24tim senare. Jätteglad att jag hittade piggabutiken.

  Betyg 
  2018-09-13

  Äntligen en ekologisk deo som fungerar!

  Det har varit så himla svårt att hitta en ekologisk deo som fungerar för mig och trodde knappt att det var möjligt, tills jag provade denna från c/o Gerd. Har testat andra där jag reagerat med att bli så torr så huden spricker eller att själva deoeffekten uteblivit. Gav nästa upp när jag blev tipsad om denna. C/o Gerd doftar fräscht och ingen parfymdoft som tar över. Men framförallt, den fungerar!! Armhålan känns torr och fräsch hela dagen och inget alls som irriterar. Älskar denna och så glad över att äntligen hittat en deo som både fungerar och som även känns bra att använda utifrån innehållet!!!

   Skriv din recension!

   Skriv din recension

   Unisex Deodorant

   Unisex Deodorant

   Ekologisk deodorant roll-on från c/o Gerd som är helt fri från aluminiumklorid, parabener och alkohol. Unisex formula!