Om PiggaButiken.se

Hej och välkommen till Piggabutiken.se

Vi är ett gäng pigga och glada tjejer som älskar naturlig ekologisk hudvård. Vår styrka är att vi inte bara ser till det yttre, vi ser hela människan, inifrån och ut.

Våra medarbetare består av hudterapeuter, hälsorådgivare, kostrådgivare, bicom terapeuter och arbetsterapeuter.

Piggabutiken.se är en webbutik som erbjuder flera av marknadens ledande naturliga och ekologiska hudvårdsprodukter. Med vår erfarenhet och breda sortiment hjälper vi dig att hitta de bästa produkterna för dina unika behov. Vi vill erbjuda Sveriges bästa utbud av naturlig hudvård och vara det självklara valet för dig som vill vara medveten om din kropp & hälsa.

Med kunden i fokus och servicekänsla ut i fingerspetsarna, gör vi tillsammans, det bästa vi kan för att göra dig som kund nöjd. Vår mångåriga erfarenhet ger dig en trygghet och ett mervärde när du handlar hos oss. 

Vi vet att det ibland kan vara svårt att veta vilka produkter som passar huden, speciellt om den är i behov av extra vård, t.ex vid hudbesvär, känslig hud, hårbottenbesvär eller anti-age. Genom att fylla i vår hudanalys på nätet så kan vi hjälpa dig att få de bästa rekommendationerna anpassade för just dig. Våra hudterapeuter analyserar dina svar och återkommer till dig inom ett par arbetsdagar.

Du är även varmt välkommen med dina frågor om allt som gäller hudvård och hälsa till vår kundservice.

Pigga hälsningar från gänget på Piggabutiken.se