Vår butik i Nässjö

I Nässjö hittar du PiggaButiken på Storgatan 37. Här finns stans största utbud av naturlig hudvård och hälsa och vi erbjuder flera av marknadens ledande naturliga och ekologiska hudvårdsprodukter. Med vår erfarenhet och breda sortiment hjälper vi dig att hitta de bästa produkterna för dina unika behov. Vi vill erbjuda Sveriges bästa utbud av naturlig hudvård och vara det självklara valet för dig som vill vara medveten om din kropp & hälsa.

Med dig som kund i fokus och servicekänsla ut i fingerspetsarna, gör vi tillsammans, det bästa vi kan för att göra dig nöjd. Vår mångåriga erfarenhet ger dig en trygghet och ett mervärde när du handlar hos oss. Vi är ett gäng pigga och glada tjejer som älskar naturlig ekologisk hudvård. Vår styrka är att vi inte bara ser till det yttre, vi ser hela människan, inifrån och ut.

Grundarna Katarina Carltad och Daniel Tadic är välkända för Nässjöborna vid det här laget. Karriären inom kost och hälsa började redan 2003 när syskonen tog över hälsobutiken i Nässjö, och sedan dess har verksamheten expanderat. För några år sedan tog de också steget att starta en egen webb-butik med produkter inom naturlig hudvård och hälsa: piggabutiken.se

– Vi var tidigt ute med att specialisera oss på naturlig och ekologisk hudvård vilket gav oss ett försprång. Efter ett tag upptäckte vi att många kunder åkte ganska långt för att handla våra produkter och då föddes idén att starta en webb-butik. Dessutom insåg vi vartåt vinden blåste – att webbhandeln skulle komma att bli allt mer betydelsefull även på vår marknad, förklarar Daniel Tadic.

I båda våra butiker erbjuds även behandlingar och terapeutiska konsultationer. För oss är den lokala förankring viktig – det ska finnas hjärta i allt som vi gör!