Vår butik i Tranås

I Tranås hittar du PiggaButiken på Storgatan 34. Här finns stans största utbud av naturlig hudvård och hälsa och vi erbjuder flera av marknadens ledande naturliga och ekologiska hudvårdsprodukter. Med vår erfarenhet och breda sortiment hjälper vi dig att hitta de bästa produkterna för dina unika behov. Vi vill erbjuda Sveriges bästa utbud av naturlig hudvård och vara det självklara valet för dig som vill vara medveten om din kropp & hälsa.

Med dig som kund i fokus och servicekänsla ut i fingerspetsarna, gör vi tillsammans, det bästa vi kan för att göra dig nöjd. Vår mångåriga erfarenhet ger dig en trygghet och ett mervärde när du handlar hos oss. Teamet består av ett gäng pigga tjejer som älskar naturlig ekologisk hudvård och vår styrka är att vi inte bara ser till det yttre, vi ser hela människan, inifrån och ut.

Sedan grundarna av PiggaButiken Daniel Tadic och Katarina Carltad tog över hälsobutiken i Tranås har butiken växt på många sätt och år 2016 fick butiken ta emot utmärkelsen Årets Stjärnskott på Tranåsgalan med motiveringen: Priset Handelns Stjärnskott 2016 tilldelas en duo som målinriktat drivit och utvecklat sin verksamhet de senaste åren. Genom nytänkande har de skapat mervärde för sina kunder och tillsammans med sitt team bevisat att stark produktkännedom och service lönar sig. Denna satsning har också bidragit till en positiv utveckling för handeln i Tranås.

I båda våra butiker erbjuds även behandlingar och terapeutiska konsultationer. För oss är den lokala förankring viktig – det ska finnas hjärta i allt som vi gör!